Mit csináljak? Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
az van hogy a nővérem egyfolytában fenyeget, ha nem csinálod meg ezt vagy azt akkor megverlek stb stb, már lassan 3 éve ez megy de hiába szólok anyuéknak nem hiszik el, a nővérem anyuék elött játsza a jókislányt
a nővérem 17 éves én 15 vagyok
2011. aug. 27. 22:59
1/20 A kérdező kommentje:
egyfolytában terrorizál, nem hagy élni se :(
2011. aug. 27. 23:01
3/20 anonim válasza:
Tedd a mobilod hangrögzítőre, titokban vedd fel amit mond és játszd le a szüleid előtt.
4/20 anonim válasza:
Ne hagyd magad, ne tedd meg azokat a dolgokat, amiket kér tőled. Csak 2 évvel idősebb, ha megüt, üss vissza. Hidd el, rögtön át fogja értékelni az addigi viszonyotokat! :)
5/20 anonim válasza:
Vedd fel a mobiloddal a beszelgeteseteket/veszekedeseteket azt jatszd le anyukadnak.
Persze a novered ne vegye eszre!:)
6/20 anonim válasza:
Csak egyszer tépd meg jól, lehetőleg ne otthon... Hogy lehet ilyen gonosz, talán irigy rád valamiért ?
7/20 A kérdező kommentje:
nemtudom mi baja van velem, de félek tőle, :(
2011. aug. 27. 23:09
8/20 anonim válasza:
Ne félj tőle! Azt meg főleg ne hidd el,hogy kötelességed bármit is megtenni,amire kér. A telefonos dolgot jó ötletnek tartom. De egyszer úgyis lebukik. Kitartás! ;)
9/20 A kérdező kommentje:
ember számba se vesz :( ugy beszél velem sokszor mint a kutyával, suliba is volt rá példa hogy engem piszkáltak/ megvertek, közbe meg hallotam hogy a nővérem barátnői kiabálnak h gyere már mert a hugodat rommá verik, erre mit válaszolt " majd elintézi egyedül, haggyátok"
2011. aug. 27. 23:17
10/20 anonim válasza:
és nem vagytok romàk véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!