Miért házasodtok össze?
Ez a kérdés a határontúli magyarokhoz szól leginkább.
(Erdély,Délvidék,Felvidék,Kárpátalja stb.)
Miért házasodtok meg az adott országban élő többségi nemzet tagjaival?!És utána miért fogadjátok el azt is,hogy "egyértelműen"az adott nemzeti többséghez tartozó legyen csak gyermeketek és vele is már sokszor csak románul,szerbül,szlovákul beszéltek szülöként!
Malina Hedviget sajnáltam azért ami vele történt,de már nem érdekel a sorsa,mert ő mindenek ellenére szlovák férjet választott és szült is neki már két szlovák gyermeket...
Hülyék mindenhol vannak. Ha van egy szemellenzős fazon, aki megszabja mit tehet a nő és mit nem ( még azt is megtiltja, hogy az anyanyelvén beszéljen a közös gyerekükhöz) akkor az a nő sem okosabb a férfinél ha neki ez jó.( Ráadásul ezt a magatartást a gyerek is továbbviszi, magyarul a nő is benne van, hogy legyen még egy olyan hülye, mint az apja). Az ilyenek meg is érdemlik egymást.
De kérdem én, ha teszem azt egy román férfinek ennyire fontos, hogy ne tudjon a gyerek magyarul ( utálja a magyarokat ezek szerint) akkor miért nem jó neki más nő? Aki nem magyar? Nem értem.
Bocsi az Offért, de a kérdés szólhatott volna úgyis h határon belüli magyarok miért házasodnak cigányokkal??! ezt se értem meg azt se.... én egyiket se tenném!!
(nem vagyok határon túli magyar)
26/N
Én az olyan barátaimmal,akik nem magyarral házasodtak-megszakitottam a kapcsolatot!
Nem szeretném azt,ha esetleg majd az én gyerekem más nemzetiségüvel házasodna és én az unokáimmal nem tudnék beszélni.Akkor kitagadnám őket az biztos.
Ezt Magyarországon nem értik hisz ott ugyis mindenki magyarul beszél.
Szerintem akik a más nemzetiségűekhez házasodnak azok elárulják szüleiket,nagyszüleiket itt a kárpát-medencében.
Sokszor látom,hogy idővel megbánják az ilyen házasságokat,de én nem tudom akkor sajnálni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!