Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltak a szüleitek, mikor bejelentettétek, hogy össze házasodtok a párotokkal? Föleg ha 20 év körüliek vagytok?
Én 20/L voltam a párom 22/F és nem érdekelte őket..
Nem sokat kellett mondanom csak ennyit:
- Összeházasodunk ekkor és itt...
- Oké..menj arrébb nem látom a TV-t
Na kábé így zajlott...
Akkor 22(/N) voltam a mostanra már férjem 27 volt. Egy évvel előtte költöztünk össze. Nekem elváltak a szüleim.
Anyukám nem nagyon szerette a férjem, (hála istennek ez mostanra megváltozott) így egyeltalán nem örült.
Apa csak annyit kérdezett boldog vagyok-e, és biztosan ezt akarom-e. Mert ha mindkettőre igen a válasz, akkor természetesen áldását adja.
Apósom sajnos ekkor már nem élt.
Anyósom meg azt vágta az arcunkban, hogy nincs kedve a cécóhoz, így nem jönne el. :S Hát azért csak ott volt....
Ennek 3 éve már :))
Nálunk még nincs erről szó,de majd lesz:)
Csak azért mondtam el anyámnak,hogy járok valakivel,mert folyamatosan azt hajtogatta,hogy olyan ronda kövér vagyok,hogy így sosem lesz barátom(gyerekkorom óta kísért azzal,h én milyen kövér vagyok fogynom kellene-hozzáteszem mindenki megfordul utánam az utcán és messze vagyok a kövértől).Talán ekkor kicsit visszavett magából,tudván,hogy van aki imádja a testem,úgy ahogy van...23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!