Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltak a szüleitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltak a szüleitek, mikor bejelentettétek, hogy össze házasodtok a párotokkal? Föleg ha 20 év körüliek vagytok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 11:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Párom 19/F én 21/L, és mi csak összeköltöztünk ugyan, de ahhoz sem szóltak semmit. Sajnos. :-(
2010. júl. 31. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
"örültek"
2010. júl. 31. 11:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 20/L voltam a párom 22/F és nem érdekelte őket..

Nem sokat kellett mondanom csak ennyit:

- Összeházasodunk ekkor és itt...

- Oké..menj arrébb nem látom a TV-t

Na kábé így zajlott...

2010. júl. 31. 11:49
 4/14 A kérdező kommentje:
ohh hát ez komoly...nálam sztem ki fog akadni:S
2010. júl. 31. 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor 22(/N) voltam a mostanra már férjem 27 volt. Egy évvel előtte költöztünk össze. Nekem elváltak a szüleim.

Anyukám nem nagyon szerette a férjem, (hála istennek ez mostanra megváltozott) így egyeltalán nem örült.

Apa csak annyit kérdezett boldog vagyok-e, és biztosan ezt akarom-e. Mert ha mindkettőre igen a válasz, akkor természetesen áldását adja.

Apósom sajnos ekkor már nem élt.

Anyósom meg azt vágta az arcunkban, hogy nincs kedve a cécóhoz, így nem jönne el. :S Hát azért csak ott volt....

Ennek 3 éve már :))

2010. júl. 31. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Örültek... Mind a ketten 21 évesek vagyunk...
2010. júl. 31. 12:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: vagyis anyósom inkább jó pofát vágott hozzá...
2010. júl. 31. 12:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még nincs erről szó,de majd lesz:)

Csak azért mondtam el anyámnak,hogy járok valakivel,mert folyamatosan azt hajtogatta,hogy olyan ronda kövér vagyok,hogy így sosem lesz barátom(gyerekkorom óta kísért azzal,h én milyen kövér vagyok fogynom kellene-hozzáteszem mindenki megfordul utánam az utcán és messze vagyok a kövértől).Talán ekkor kicsit visszavett magából,tudván,hogy van aki imádja a testem,úgy ahogy van...23N

2010. júl. 31. 14:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Ha a párodnak igy tetszel...meg saját magadnak akkor mind1 ki mit mond:):)
2010. júl. 31. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta akkor, hogy jó rendben én választottam, gondoljam át még egyszer és ha arra jutottam, hogy tuti a választás akkor ámen..de vegyem tudomásul, hogy csak az első esküvőmre jön el a többin nem lesz ott:)) bejött neki...most lesz a második esküvőm tíz évre rá és tényleg nem jön el:)) nem haragszik rám de ő ha egyszer meg mond valamit az úgy is van:)) bár hallgattam volna anyámra és tényleg átgondoltam volna még egyszer:))a harmadikra már majd meg se próbálom meghívni:)))))))))))
2010. júl. 31. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!