Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külföldön született babák...

Külföldön született babák anyukái, Mo. -n bejelentettétek az önkormányzatnál, hogy külföldön tartózkodtok?

Figyelt kérdés
Hivatalosan be kéne egy nyomtatványon, de mikor otthon voltunk, annyira lassan haladtak a fiam papírjai, hogy elfelejtettük. Magyar anyakönyve és útlevele meg lakcímkártyája van, kapott tb kártyát és adókártyát is. Nem fognak csesztetni a kötelező védőoltások miatt? (Természetesen megkapta már itt kint)
2011. okt. 2. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.Mi nem ,senki nem mondta hogy be kell igy ha minket csesztetnenek is eloszor vilagositsa fel az embert aztan pattogjon.

Bar mivel rajta van az anyakonyvon hol szuletett,remelem annyi eszuk lesz hogy gondoljak valoszinu ott is el a gyermek nem csak ott szuletett.

Amikor voltam dokinal semmit nem mondott az oltasokrol.

2011. okt. 2. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, mennyi idős a baba?

Még minket sem csesztettek. 7 hónapos.

Mondjuk ha szólna az ántsz, be tudnám bizonyítani, hogy be van oltva, csak annyira utálok otthon ügyeket intézni.

2011. okt. 2. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom itt Bécsben született,itt kapott szül.anyakönyvi kivonatot.A Magyar Nagykövetségen keresztül kapta meg a magyar útlevelet,a magyar születési anyakönyvi kivonattal.Ö itt lett bejelenteve,Magyarországon sehol sincs lakcímbejelentöje vagy valamiféle biztosítása.
2011. okt. 2. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi kértünk lakcímkártyát, hogy kaphasson tb kártyát, hogy megkérhessem az egyszeri anyaságit, mert az alanyi jogon jár. De hála a magyar bürokráciának, nem sikerült a dolgokat elintézniük a baba 6 hónapos koráig, és addig lehet csak igényelni.
2011. okt. 2. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:

19.38-as vagyok.

Nem tudtam de nem is érdekelt,itt jobban jártam.

2011. okt. 2. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok.Most 10 honapos.3honapos volt mikor hazamentunk es 7honapos amikor visszajottunk.Neki is van lakcimkartyaja+tb kartyaja de senki nem szolt meg.
2011. okt. 2. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Akkor nem is hiszem, hogy fognak.

Köszönöm a válaszaitokat.

2011. okt. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!