Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltak a szüleitek, mikor bejelentettétek, hogy össze házasodtok a párotokkal? Föleg ha 20 év körüliek vagytok?
Anyuék szeretik a páromat és párom szülei is engem. Nálunk érdekes helyzet ez, mert tavaly eljegyzett párom, mindenki nagyon örült!:) aztán végre sikerült a baba, ezt az eljegyzés után 1 hétre tudtam meg. Akkor már nem akartam házasságot, mert az egyedülállóknak több juttatást adnak, föleg, hogy én sosem dolgoztam. Párom akkor elfogadta. De végül mégis anyu volt az, aki meggyözött, hogy jobb a gyereknek az ha össze vagyunk házasodva, föleg, hogy eredetileg is úgy terveztük. Tehát összeházasodtunk és nem bántuk meg. Párom anyuja még ki is jelentette, hogy ö több esküvöre nem megy el az biztos. Ez nagyon jól esett. Szóval mindkét félröl abszolút támogatást kaptunk hozzá.
Nálatok miért nem örülnének?
22/L és 24/F
Sajnos nálunk sem fognak örülni. Épp én is fel szerettem volna tenni a kérdést. Páromat ki nem állhatják, főleg anyám. Nemrég megint összebalhéztunk. Most van egy kis mosolyszünet, de majdnem kitagadott apám. De azért beszélőviszonyban vagyunk. Pedig nem vétettem semmit, csak páromnál lakom már fél éve, és ez nem tetszik nekik. Szerintük csak akkor költözhetnék el, ha összeházasodnánk. De azt majd jövőre tervezzük. :)
20/L 22/F
Anyának nem volt valami jó a házassága,és ezért mondogatta is mindig,hogy menjek férhez ,fölösleges...stb!
Még suliba jársz?vagy h h nem dolgozol még?:)
szia!
Mi mindketten 21-ek vagyunk a párommal.
És, hát elég érdekesen reagáltak a szüleink...
egy gimibe jártunk, de az egyetem alatt jöttünk össze, idén nyáron megkérte aa kezem. Az apukája csak annyit mondott, hogy lelövi... ( a gáz az hogy komolyan mondta) jövőre szeretnénk esküdni... remélem még életben leszünk:P
Remélem azért ti is megtartjátok az esküvőt. A fő az, hogy nem a szülőkkel esküdtök, hanem a párotokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!