Hogy mondjam meg finoman a páromnak, hogy legyen kicsit ápoltabb?
Pl reggel mikor felkel, nem az az első dolga, hogy fogatmos, hanem még lustálkodik, kávézik. Én nagyon nem szeretem ha fogmosatlanul akar megpuszilni. Meg amúgysem most alaposan fogat, néha lepedékes( ez zavar a legjobban)... A körömvágást, borotválkozást is mindig kell mondjam. Ha én nem tenném be a pólóját a szennyesbe, akkor felvenné mégegyszer. Ha este nagyon álmos akkor már nem tusol le, csak ha mondom neki. Kérlek, ne mondjátok, hogy hagyjam el, mert nem fogom emiatt, nagyon szeretem, amúgy tökéletes a kapcsolatunk, csak azek a dolgok zavarnak. Én meg túl higiénikus vagyok, egy nap 2szer letusolok, 3szor fogatmosok, minden ruhát csak egyszer veszek fel. Lehet én meg már túlzásba viszem, de ilyen vagyok.
Hogy mondjam el neki, hogy ne érezze nagyon rosszul magát? Hogy vegyem rá finoman, hogy változtasson?
Nálunk ez nem gond megmondani, "drágám, nem akarsz letusolni?" ez a "letusolni" helyettesíthető bármivel:)
Nálunk nem ciki...
Azért a napi 2-3 fogmosás nem elhanyagolás.
Mondom, fogkő-probléma lesz, az ilyen. Ráadásul ha azt leszedetitek, akkor a lehelete is alapból jobb lesz.
Ha rossz illatú, vagy lepedékes a párom foga, a következőt mondom neki: "kérlek szépen mossál fogat..." erre ő mondjuk, "miért, büdös a szám?" válasz: "igen".
Én vagyok a lány, de ő is mondott már nekem ilyet, mert pl nem szereti a kávét és utálja, ha kávé szagú a szám.
Én nem csinálok ebből problémát.Sokszor megeresztem én neki a vizet hogy mehet fürödni, vagy ő fürdik én meg zuhanyzok egyszerre.
Én megmondom neki kerek perec ha valami nem tetszik.
Jaj nyuszka büdi vagy menj már fürödni. Vagy mikor büdös volt a lába akkor vettem neki rávaló krémet és terrorizáltam hogy használja.
Ilyenen nincs sértődés, csak néha letagadja hogy nem is ő a büdös hanem rosszul érzem. szóval vicces szinten.
Szóval szólj rá hogy gyerünk drágám moss fogat mert nagyon gáz.Vagy tiszta sárgák már a fogaid hiába vettem azt a drága fogkefét?
Szóból ért.Ezért felesleges lenne elhagyni, csak oda kell rá figyelni hogy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!