Hogy mondjam meg finoman a páromnak, hogy legyen kicsit ápoltabb?
Pl reggel mikor felkel, nem az az első dolga, hogy fogatmos, hanem még lustálkodik, kávézik. Én nagyon nem szeretem ha fogmosatlanul akar megpuszilni. Meg amúgysem most alaposan fogat, néha lepedékes( ez zavar a legjobban)... A körömvágást, borotválkozást is mindig kell mondjam. Ha én nem tenném be a pólóját a szennyesbe, akkor felvenné mégegyszer. Ha este nagyon álmos akkor már nem tusol le, csak ha mondom neki. Kérlek, ne mondjátok, hogy hagyjam el, mert nem fogom emiatt, nagyon szeretem, amúgy tökéletes a kapcsolatunk, csak azek a dolgok zavarnak. Én meg túl higiénikus vagyok, egy nap 2szer letusolok, 3szor fogatmosok, minden ruhát csak egyszer veszek fel. Lehet én meg már túlzásba viszem, de ilyen vagyok.
Hogy mondjam el neki, hogy ne érezze nagyon rosszul magát? Hogy vegyem rá finoman, hogy változtasson?
Megint az ideálos!
Persze, hogy létezik, hogy nem veszi észre. A férjemet pl.: úgy nevelte az anyja, hogy sz*rt az ilyenekre. Ezeket mind én tanítottam meg neki.
Nálunk ez a magyarázat.
Te viszed túlzásba!
Ha este fogat mos és nem rossz a foga, nem dohányos, akkor nem hiszem, hogy annyira büdi lenne a szája. Tényleg értelmesebb kaja után fogat mosni.
Mondjuk az is fura, hogy 11-ig hentergőztök. :)
Elmondanám, hogy minél többet fürdesz, annál nagyobb kár okozol a testednek, bőrödnek. (Nem kell elhinned, ha nem akarod.)
Szerintem bőven elég este lefürdeni, hogy tisztán kerülj az ágyba.
Az ilyen alap dolgoknál meg ne finomkodj. Mond meg pacekba, ha nem tetszik neki, úgy sem fog változtatni. Neked lesz rosszabb, hogy nem teszi meg a kedvedért.
Mindenképp az arany középutat kell megtalálnotok, nem várhatod el tőle, hogy olyanná váljon, mint Te, főleg, hogy ennyire hygiénikus vagy.
Szerintem a hiba az ön készülékében van.
Mi is lustálkodunk reggel, csókolózunk és még más is :), fogmosás és tusolás előtt. Utána reggelizünk és utána mosunk fogat. Kb. ez a normális, mert óránként fogat mosni pont olyan káros a fogakra, mint egyáltalán nem mosni. (Napi 2 a javallott: reggeli után és lefekvés előtt.) A lepedékekre vegyél elektromos fogkefét, mindketten tudjátok használni, Braun a legjobb, csak ne elemes legyen.
Sajnos ez kompromisszum kell, hogy legyen, mindkettőtöknek engedni kell. Amit te akarsz, egészen irreális, de az sem természetes, hogy egy felnőtt férfit figyelmeztetni kell a körömvágásra és borotválkozásra.
Ha képtelenek vagytok egy egészséges kompormisszumra, az annak a jele, hogy egyszerűen nem illetek össze.
Én szeretem a párom illatát, reggel is. Meg fürdés előtt is, még akkor is, ha izzadt.
Ha látod, hogy lepedékes a foga, akkor lehet már egy fogorvos sem ártana.
Egyébként nem hinném, hogy a párod ápolatlan, inkább te vagy kicsit kényszeres.
Én sokszor volt, hogy reggel fürödtem, kétszer nem akartam, viszont a reggeli zuhany után olyan tisztának érzem magamat.
Simán puszilkodunk fogmosás nélkül is, ez is hozzá tartozik egy emberhez.
Szerintem lazíts kicsit, nagy bajaid lesznek így a gyerekeddel:D
Szia!
Szerintem ha nagyon zavar akkor finoman említsd meg neki hogyha nem is kávézás előtt mert az tényleg túlzás kicsit de utánna mosson fogat és ha zavar hogy nem alapos annyira akkor csak úgy hozd fel neki hogy mit tudom én gyerekkorunkban mindíg azt mondták az iskolában is meg szüleink is hogy alaposan két percig kell mosni és akkor próbáljátok meg úgy. Ha elfértek egy mosdókagyló fölött akkor csináljátok ketten és ha te sokáid mosod a fogad akkor talán ő is tovább fogja az övét mert nem akarja hogy azt hidd róla nem ápolt. Az öltözködéssel meg nadrágot pl fel lehet venni többször is viszont arra szoktasd rá hogy alsóneműt meg pólót cseréljen minden nap. Legyél kreatív abban hogy mondod el neki. Ha te úgy mondod hogy nem olyan nagy ügy az egész akkor ő sem fogja sértésnek érezni és lehet elgondolkozik rajta és változtat rajta a kedvedért. A borotválkozás meg egy olyan dolog ami leginkább az ő dolga. De elmondhatod neki hogy: Tudod drágám imádom amikor frissen vagy megborotválkozva. Simítsd meg az arcát és puszild meg. Ezt akkor tedd amikor megborotválkozott és akkor ezen is változtatni fog esetleg. Mindenki másképp érzi magát komfortosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!