Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg finoman a...

Hogy mondjam meg finoman a páromnak, hogy legyen kicsit ápoltabb?

Figyelt kérdés

Pl reggel mikor felkel, nem az az első dolga, hogy fogatmos, hanem még lustálkodik, kávézik. Én nagyon nem szeretem ha fogmosatlanul akar megpuszilni. Meg amúgysem most alaposan fogat, néha lepedékes( ez zavar a legjobban)... A körömvágást, borotválkozást is mindig kell mondjam. Ha én nem tenném be a pólóját a szennyesbe, akkor felvenné mégegyszer. Ha este nagyon álmos akkor már nem tusol le, csak ha mondom neki. Kérlek, ne mondjátok, hogy hagyjam el, mert nem fogom emiatt, nagyon szeretem, amúgy tökéletes a kapcsolatunk, csak azek a dolgok zavarnak. Én meg túl higiénikus vagyok, egy nap 2szer letusolok, 3szor fogatmosok, minden ruhát csak egyszer veszek fel. Lehet én meg már túlzásba viszem, de ilyen vagyok.

Hogy mondjam el neki, hogy ne érezze nagyon rosszul magát? Hogy vegyem rá finoman, hogy változtasson?

2011. aug. 25. 11:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyunk egyformák,szerintem túldrámázod a dolgot.Mi együtt szoktunk fürödni és én megszoktam mosni a haját,leradírozom arcát,levágom a körmét.Nem első perctől,de kialakult.Szereti ha én csinálom ezeket a dolgokat.Ha nem tetszik amit fel akar venni,akkor szólok,nincs ebből vita,csak tudni kell finoman a tudtára adni a dolgokat.
2011. aug. 25. 11:35
 32/67 anonim ***** válasza:
38%
Ezek a fitymákolós csajok szerintem csipesszel fogják meg a párjuk himbilimbijét. Fújj fa.z szindróma!
2011. aug. 25. 11:36
 33/67 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy itt mindig a kérdező a szemét. Nem hiszem, hogy mást nem zavarna, ha sárga lepedékes foggal akarnák megcsókolni( féleg, hogy az elején nem volt ilyen). A többit csak azért írtam le, hogy látszódjon, hogy miben hanyag még. De a lepedékes fog zavar igazán. A többit elintézem azzal, hogy vágd le a körmöd, borotválkozz meg.
2011. aug. 25. 11:36
 34/67 anonim ***** válasza:
66%

Az ideálos vagyok megint. :D

Ezt meg intézd el azzal, hogy: "Mosdd meg a fogad alaposabban, mert ez az egészségedre bajt hozhat!"

Nem kellene, hogy megsértődjön.

2011. aug. 25. 11:39
 35/67 anonim ***** válasza:
31%
lepedékes fog? elviszed a fogorvoshoz és ennyi
2011. aug. 25. 11:39
 36/67 anonim ***** válasza:
29%

válaszokat nem olvastam.

Valahogy én olyan vagyok mint te kérdező, mióta ilyen meleg van sokszor lezuhanyzom, reggel első dolgom fogat mosni, sokszor mikor felkellek hajnal 3-4 órakor pisilni, pisilés után kézmosás és automatikusan nyúlok is a fogkeféhez. Ha elugrom a boltba vagy bárhova akkor is fogmosás. Nem igazán veszem fel kétszer ugyan azt a ruhát, mert napközben csak beleizzadok.

A páromnak nem az az első dolga reggel, hogy fogat mosson, elején furcsállottam is, de hozzászoktam, ő reggelizik és utána keresi fel a fürdőt. Viszont neki más ilyen hibája nincs, mert ő meg fürdés nélkül nem tudna lefeküdni, általában délben is lezuhanyzik.

2011. aug. 25. 11:40
 37/67 anonim ***** válasza:
25%
Én megértelek. Nekem a férjem ilyen, állandóan szólongatni kell, hogy borotválkozzon, tisztálkodjon, mosson fogat. Ő képes fogmosás nélkül elindulni otthonról...:(( Tényleg nagyon-nagyon kiábrándító, fogalmam nincs, miért nem értik itt meg egyesek, lehet, hogy ők sem szeretnek tisztálkodni.
2011. aug. 25. 11:41
 38/67 anonim ***** válasza:
59%

Nekem arról sikerült nagy nehezen leszoktatni a páromat, hogy vegytisztítsa magát minden egyes szeretkezés előtt, a spontán előtt is. :D Szóval el tudom képzelni, milyen nehéz lehet egy ilyen rögeszmés nő mellett élni, akinek kényszeresen meg kell fürdeni kétszer, fogat mosni háromszor, mindig ugyanakkor. És most nem ezek ténye a kiborító, hanem az, hogy a másikra is rákényszerítené ezeket. Na menjen a fenébe. Ha én csak kétszer akarok fogat mosni, akkor kétszer mosok. Ha heti egyszer borotválkozom, akkor ezt kell szeretni. De hogy ezek miatt menjen a feszkó? Puszit nem ad az ember, amíg nem mosott fogat a másik? Ugyan már. Hagyjuk már békén a másikat, mert itt nem arról volt szó, hogy 3 hétig nem fürdött, egyszerűen csak lazán veszi a dolgot, és nem óra és rutin szerint.

Talán a kérdező tudtára kellene adni finoman, hogy nyugodjon le.

2011. aug. 25. 11:41
 39/67 anonim ***** válasza:
31%
Nem egy kisgyerek, hogy mindenre figyelmeztesd. Egy felnőtt férfi!! Ha igazán szeret és Te is szereted, akkor meg kell ezt beszéni. Nem kel nagy feneket keríteni Neki, h ne legyen túl kellemetlen, de egyszerűen reggel szólnék Neki, hogy Kicsim ezentúl szeretném, ha reggel azzal kezdenéd, hogy ha felébedtél egy arcmosás jönne, meg alapos fogmosás és utána még összebújhatunk az ágyban, meg később hozok kávét is, de együtt ébredjünk fel egy kicsit és frissen pihenhetünk még egymás karjaiban, oké? vagy egyszerűen, hogy nekem számítana, hogy friss legyél reggel így kérlek fordíts több fogyelmet arra, hogy alaposan mos fogat és borátválkozz, tusolj, dezodorozz. Ha szeret ezt eddig is észre kellett volna vennie és tenni ellene... Érdekes lehet, ha ezt velünk beszéled meg először nem a Pároddal.. Mi lesz később?
2011. aug. 25. 11:42
 40/67 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem izzad az ember a pólóba és nem lesz büdi, akkor miért nem lehet kétszer felvenni?

Ha este fürdesz, miért kell reggel is (ne ezt a 40 fokos időjárást vegyük alapul)? Én vagyok rosszul összerakva, hogy a tiszta ágyneműben nem leszek mocskos és büdös?

Ha 3-szor végigmegyek a fogsoromon, már nincs rajta lepedék. A további idő a részletek miatt kell gondolom. Így vagy a technikájával van a baj, hogy fogmosi után lepedékes, vagy fogorvoshoz kell menni.

2011. aug. 25. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!