Hogy mondjam meg finoman a páromnak, hogy legyen kicsit ápoltabb?
Pl reggel mikor felkel, nem az az első dolga, hogy fogatmos, hanem még lustálkodik, kávézik. Én nagyon nem szeretem ha fogmosatlanul akar megpuszilni. Meg amúgysem most alaposan fogat, néha lepedékes( ez zavar a legjobban)... A körömvágást, borotválkozást is mindig kell mondjam. Ha én nem tenném be a pólóját a szennyesbe, akkor felvenné mégegyszer. Ha este nagyon álmos akkor már nem tusol le, csak ha mondom neki. Kérlek, ne mondjátok, hogy hagyjam el, mert nem fogom emiatt, nagyon szeretem, amúgy tökéletes a kapcsolatunk, csak azek a dolgok zavarnak. Én meg túl higiénikus vagyok, egy nap 2szer letusolok, 3szor fogatmosok, minden ruhát csak egyszer veszek fel. Lehet én meg már túlzásba viszem, de ilyen vagyok.
Hogy mondjam el neki, hogy ne érezze nagyon rosszul magát? Hogy vegyem rá finoman, hogy változtasson?
Az ideálos vagyok megint. :D
Ezt meg intézd el azzal, hogy: "Mosdd meg a fogad alaposabban, mert ez az egészségedre bajt hozhat!"
Nem kellene, hogy megsértődjön.
válaszokat nem olvastam.
Valahogy én olyan vagyok mint te kérdező, mióta ilyen meleg van sokszor lezuhanyzom, reggel első dolgom fogat mosni, sokszor mikor felkellek hajnal 3-4 órakor pisilni, pisilés után kézmosás és automatikusan nyúlok is a fogkeféhez. Ha elugrom a boltba vagy bárhova akkor is fogmosás. Nem igazán veszem fel kétszer ugyan azt a ruhát, mert napközben csak beleizzadok.
A páromnak nem az az első dolga reggel, hogy fogat mosson, elején furcsállottam is, de hozzászoktam, ő reggelizik és utána keresi fel a fürdőt. Viszont neki más ilyen hibája nincs, mert ő meg fürdés nélkül nem tudna lefeküdni, általában délben is lezuhanyzik.
Nekem arról sikerült nagy nehezen leszoktatni a páromat, hogy vegytisztítsa magát minden egyes szeretkezés előtt, a spontán előtt is. :D Szóval el tudom képzelni, milyen nehéz lehet egy ilyen rögeszmés nő mellett élni, akinek kényszeresen meg kell fürdeni kétszer, fogat mosni háromszor, mindig ugyanakkor. És most nem ezek ténye a kiborító, hanem az, hogy a másikra is rákényszerítené ezeket. Na menjen a fenébe. Ha én csak kétszer akarok fogat mosni, akkor kétszer mosok. Ha heti egyszer borotválkozom, akkor ezt kell szeretni. De hogy ezek miatt menjen a feszkó? Puszit nem ad az ember, amíg nem mosott fogat a másik? Ugyan már. Hagyjuk már békén a másikat, mert itt nem arról volt szó, hogy 3 hétig nem fürdött, egyszerűen csak lazán veszi a dolgot, és nem óra és rutin szerint.
Talán a kérdező tudtára kellene adni finoman, hogy nyugodjon le.
Ha nem izzad az ember a pólóba és nem lesz büdi, akkor miért nem lehet kétszer felvenni?
Ha este fürdesz, miért kell reggel is (ne ezt a 40 fokos időjárást vegyük alapul)? Én vagyok rosszul összerakva, hogy a tiszta ágyneműben nem leszek mocskos és büdös?
Ha 3-szor végigmegyek a fogsoromon, már nincs rajta lepedék. A további idő a részletek miatt kell gondolom. Így vagy a technikájával van a baj, hogy fogmosi után lepedékes, vagy fogorvoshoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!