Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg finoman a...

Hogy mondjam meg finoman a páromnak, hogy legyen kicsit ápoltabb?

Figyelt kérdés

Pl reggel mikor felkel, nem az az első dolga, hogy fogatmos, hanem még lustálkodik, kávézik. Én nagyon nem szeretem ha fogmosatlanul akar megpuszilni. Meg amúgysem most alaposan fogat, néha lepedékes( ez zavar a legjobban)... A körömvágást, borotválkozást is mindig kell mondjam. Ha én nem tenném be a pólóját a szennyesbe, akkor felvenné mégegyszer. Ha este nagyon álmos akkor már nem tusol le, csak ha mondom neki. Kérlek, ne mondjátok, hogy hagyjam el, mert nem fogom emiatt, nagyon szeretem, amúgy tökéletes a kapcsolatunk, csak azek a dolgok zavarnak. Én meg túl higiénikus vagyok, egy nap 2szer letusolok, 3szor fogatmosok, minden ruhát csak egyszer veszek fel. Lehet én meg már túlzásba viszem, de ilyen vagyok.

Hogy mondjam el neki, hogy ne érezze nagyon rosszul magát? Hogy vegyem rá finoman, hogy változtasson?

2011. aug. 25. 11:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
18%

Az ideálos vagyok megint. :D

Hogy érzékeltessem, a helyzet fontosságát, elmondanám, hogy nálunk volt olyan, hogy a párom szólt, hogy fura az ízem lent (mmint orális szexnél)! Még jó hogy szólt, mert a nőgyógyász szerint egy tünetmentes betegségem volt, amit egy stranról szedtem össze!!

Ha úgy logikázott volna, mint te még mindig beteg lennék.

Csak azért írom, mert látom értelemes vagy, és szeretném, ha értenéd.

2011. aug. 25. 11:43
 42/67 A kérdező kommentje:

És a fogorvos fogja neki minden nap megmosni? Mit tud azzal csinálni a fogorvos? Szerintem elég lenne ha napi 2szer alaposan megmosná. Mos kétszer fogat, reggel meg este, de épp hogy fél percig. És lepedékes, sárga marad...

Vagy ez olyan, amivel fogorvoshoz kell menni? Én is gondoltam már rá, hogy elmegyünk együtt a fogorvoshoz, csak, hogy átnézze, hogy minden rendben van-e és majd ő hátha szól neki, hogy nem alaposan mossa a fogát. Mikor összejöttünk szép fehér volt, meg utána is, most egy pár hónapja ilyen.

2011. aug. 25. 11:44
 43/67 anonim ***** válasza:
79%
Egy kapcsolat az őszinteségen alapszik. Nálam elképzelhetetlen, hogy a gyk-n kérdezzem meg, hogy "hogyan mondjam meg a páromnak finoman..." Ha valakivel együtt élsz, azzal vele jár, hogy reggel büdös a szája, esetleg a lába este, meg büdöst kakil. Az ember csak addig óvatos a testszagokkal, amíg randizni jár, de együtt élésnél kivitelezhetetlen, hogy mindig parfümillata legyen. A túl sok csutakolás sem egészséges. Te soha nem szoktál vele lustálkodni? Hideg téli reggelen felébredni, egymáshoz bújni, nem görcsölni ilyen baromságokon? Amúgy ha este fogat most és utána nem eszik, mitől lenne lepedékes reggel a foga? max szájszaga van, de kinek nincs?
2011. aug. 25. 11:44
 44/67 anonim ***** válasza:
56%

"hogy elmegyünk együtt a fogorvoshoz"

Mintha csak az anyukája lennél.

2011. aug. 25. 11:46
 45/67 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nem a fogorvos fogja naponta mosni neki, de mondjuk ha leszedi a fogkövet (ami estlegesen van, és amire sokkal inkább rárakódik a lepedék, mint magára a zománcra), az segíthet.
2011. aug. 25. 11:47
 46/67 anonim ***** válasza:
65%

Én vagyok, aki írta, hogy nem egy ideál.

A lepedék tényleg nem jó.

A férjemmel ugyan ez volt.

Amikor észrevettem, másnap együtt mostam vele fogat.

Mondtam neki: "Drágám, úgy látom, nem jó technikával mosol fogat!" Belenéztem a szájába. "Egy kicsit lepedékes is. Felül is meg kell mostni jobban. Figyelj oda, mert elveszítheted a fogaidat így!"

Semmi sértődés nem volt belőle.

Ezt én írtam!!

Mondjátok már meg remberek, hogy ez MIÉRT NEM HAZNOS?? És miért pontoztatok le? ŐSZINTÉN!!

Mi a baj ezzel??

2011. aug. 25. 11:47
 47/67 A kérdező kommentje:

Nem a reggeli szájszaggal van bajom, hanem, hogy lepedékes a foga.

Látom sokan nem akarják megérteni, hogy miről beszélek.

2011. aug. 25. 11:48
 48/67 anonim ***** válasza:
40%

"Mi a baj ezzel??"

Az, hogy anyáskodsz. Nekem ilyet két ember mondott életemben: a fogorvos és az anyám. De a páromtól nem fogadnám el az anyáskodást.

2011. aug. 25. 11:50
 49/67 anonim ***** válasza:
62%

Köszi, hogy írtál!

Akkor nem anyáskodom. Hagyom, hogy kirohadjanak a fogai a lepedékben található baktériumoktól.

Az sokkal jobb.

Amúgy azért néztem a szájába, mert biológus vagyok (kíváncsiságból), tőlem elfogadja a férjem az ilyet.

2011. aug. 25. 11:53
 50/67 anonim ***** válasza:
70%
A sárga fog nem azt jelenti hogy lepedékes.Van akinek alapból gyönyörű fehér fogsora van,még akkor is ha nem mossa rendszeresen,van aki meg megfeszülhet,sosem lesz fehér fogsora,mert alapból sárgás sajnos.Nem a lepedéktől sárgás a foga.Ha ennyire zavar,egy fehérítés csodákra képes!
2011. aug. 25. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!