A szüleim miért nem vesznek nekem táskát?
A tavalyi sulitáskám teljesen szakadt, és nem akarnak nekem újat venni :S
De máskor is volt már ilyen vita, pl leszakadt a csizmám talpa, és szerintük még hordható volt (az mind1, hogy tél volt, és kb a havon jártam..), vagy a kinőtt gatyáim (amik a bokámig sem érnek) még jók szerintük.. Kb 2 évente kapok 1 gatyát és 1-2 felsőt.. (bár felsőm elég sok van szerencsére..)
Miért ilyenek? Ja és hozzáteszem, hogy rengeteg pénzünk van...
16/L
"És ha azt félre akarják tenni? Majd ha te dolgozol meg a pénzért, meglátod."
Nem hiszem, hogy 350.000 Ft-ből ne jutna egy szerencsétlen táskára a lánynak. Aki ennyit félre tud tenni nem hiszem, hogy egy táska árát ne tudná nélkülözni.
""És ha azt félre akarják tenni? Majd ha te dolgozol meg a pénzért, meglátod."
Nem hiszem, hogy 350.000 Ft-ből ne jutna egy szerencsétlen táskára a lánynak. Aki ennyit félre tud tenni nem hiszem, hogy egy táska árát ne tudná nélkülözni."
Akkor még nem írta, hogy mennyi marad nekik!!!!
"nagyon szomorú az előző története :( sajnálom :/"
Ugyan! Végül csak ember lett belőlem is. :) És legalább tudom milyen szülő biztosan nem akarok lenni.
Csak a testvéreimet sajnálom, főleg öcsémet mert neki még nagyon sok van velük hátra. :(
Ahogy én látom a helyzetet:
Ha megfogant a gyermekem, felelős vagyok érte. Ha megszülöm, akkor még inkább nő a felelősségem. Az ember azért akar gyermeket, mert látni akarja, ahogy felnő, ott akar lenni minden percében, és minden percét szeretné BOLDOGAN megélni, hogy büszke lehessen rá, és örüljön neki, hogy a gyermeke BOLDOG.
Hogyha úszni akar, uszodába viszem, ha gitározni, zeneiskolába, és mindenek előtt finanszírozom az alapszükségleteit - legyen mit enni, legyen hol lakni, és az iskoláztatás is egy alapvető igénye a gyereknek!
Nem kell mindenből aranyberakásost venni, és nem kell mindent azonnal, mert akkor nem fog megbecsülni dolgokat. Elsüllyednék a szégyenben, hogyha a gyermekem nyilvános megaláztatásnak kéne kitennem akár kinőtt, szakadt ruhák, akár egy feslett iskolatáska által - főleg ha meglenne rá az anyagi keretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!