Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért érzem azt, hogy 25...

Mért érzem azt, hogy 25 évesen egyre kevésbé vesznek tudomást Rólam a szüleim, hajlamosak ugyanakkor gyereknek tekinteni (pl. nem adják oda a kocsit egyes dolgokat, ha szépen elkérem) máskor meg "kitaszítottnak" érzem magam, hogy "felnőtt vagy"?

Figyelt kérdés
Sokszor kifakadnak viszont, anyám leginkább. Tanulmányaimat idén fejezem be és kezdek el dolgozni, persze ha kapok állást, soha nem tettek a fenekem alá semmit. Apám is sokszor mondta, levizsgáztam mindenből, fenntarthatom magam, mert nem ad egy petákot sem. Igaz, eddig sem költöttek rám látványosan (kiv. kollégium meg havi kajapénz). Talán már nem is szeretnek úgy. Ezt érzem ... Soha nem ölelnek meg, vagy örülnek nekem annyira mint régen ... ez normális?
2009. márc. 14. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

nem lehet, hogy tuldramatizalod?

amugy en se teszek a fiam feneke ala tenni semmit, onallosagra nevelem, bar ez nem jelenti azt, hogy nem imádom, szeretem.. sokszor "tutujgatnam", de ugy erzem, csak akkor tehetem meg, amikor NEKI van rá igenye, nem pedig NEKEM. persze ezt borzasztó nehéz "belőni".. amig kicsi a gyerek, konnyu, de egy felnőtt férfinél szinte lehetetlen.

mondjuk ez a fenntarthatod magad ez nem igy mukodik, én pl szeretnem egy kis lakassal "utnak inditani" a gyerekem, hogy legyen hova hazamennie (eleg sok fiut ismerek, aki 30 evesen is a szuleinel lakik, na az szerintem isszonyat gáz, jo dolog a mamakonyha, de azert inkabb baratno/feleseg kene mar ilyenkor.)

amugy lehet, hogy sokminden osszejott neked amugyis, es azert latod ilyen negativan a dolgokat.. fel a fejjel!

2009. márc. 14. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Nem normális ez a viselkedés.

25 éves nős férfi vagyok. Anyum ha hazamegyünk, mindig megölel. Napjában többször is, amikor úgy hozza helyzet... na értitek.

Szeret minket, nem úgy veszi, hogy a feleségem elvette az ő egyetlen pici fiát.

Külön élünk, de szeretjük egymást és sok féleképpen kifejezzük ezt. Szerintem ez a normális. Attól én és ő sem lesz kevesebb, mert szereti a nagy fiát aki neki 40 évesen is a nagy fia marad.

Vannak mocskos senkiházi szülők is, meg vannak olyanok is, mint amit írtam.

Szerintem jobban teszed ha megérted, nem kiváncsiak már rád. Eddig az életedre adtak pénzt, pont annyit amennyi kell, innen neked kell boldogulni. Baromi nehéz lesz, mert nem fogsz hozzá támogatást kapni, nem úgy mint mások akiket rendesen szeretnek, de úgy látom hozzá kell szoknod. Sajnállak a szüleid miatt.

25/f

2009. márc. 14. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet. Talán az van mögötte, hogy kicsit elfáradtak az életben és aggódnak is miattad, noha minden a jó kerékvágásban halad veled, de már sokkal jobban esne nekik és megnyugodnának, hogy ha lenne egy munkahelyed. Gondolom, ők nem azok, akik az érzelmeiket könnyen ki tudnánk mutatni vagy nagy lelki beszélgetéseket tartanának otthon. Attól még szeretnek. Az én anyukám sose ölelget meg, kis koromba sem. Apám se. Ha én közeledtem,akkor lerázott anyukám. Mégis szeret. Csak neki van vmi poroblémája ami miatt nem tudja úgy kimutatni, mint sokan mások. Kezdeményez esetleg beszélgetést és ne kételkedj bennük. A kommunikáció mindent megold. Fel a fejjel. 33/L
2009. márc. 14. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van velem is miota elköltözem otthonrol egyszerüen csak magukkal törödnek úgy veszik hogy ök már elvégezték a feladatukat felneveltek engem azzal slussz bogozzam ki magam ezentul.Egyedüli gyerek vagyok ezért olyan nehéz de már 5 éve külön élek ugyhogy már megszoktam.Szerintem az ilyen tipusu szülöknek csak becsusszan egy baleset lehet hogy soha nem is akartak soha gyereket és most hogy felnöttünk már leveszik a gondjukat rollunk.
2009. márc. 14. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorodban őszintén szerettek? Ha a válaszod igen, akkor most is szeretnek! A szeretet nem múlik "csak úgy" el.
2009. márc. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!