Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy soha nem hagy aludni. Mindig felkelt, de nem azért, hogy pl segítsek valamit vagy hasonló, hanem csak azért, hogy ne aludjak. Nem tudom miért szúrja a szemét, hogy alszom, de nagyon rossz, hogy egész nyáron nem vagyok kipihent, és suliidőben, hétvégén is ez van... olyankor sem hagy aludni. :S Ha pedig megkérdezem, hogy miért csinálja ezt, akkor az a válasz, hogy mert.
2011. aug. 24. 13:00
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Van mikor engem is felkelt anyum, de akkor normálisan el tudja mondani az okát, és nem is haragszom rá.
2011. aug. 24. 20:33
 52/55 anonim ***** válasza:
6%
9 körül én is kelltenélek ne azt tanulja a gyerek hogy 10-11 lehet heverészni igaza van.
2011. aug. 24. 20:36
 53/55 anonim ***** válasza:
52%
Egy apróságot azért ne felejtsünk el! Egy 15 éves tini szervezet úgy fejlődik,mint a gomba,dolgoznak a hormonok. Csak úgy tud fejlődni,ha eleget pihen. Én még emlékszem,hogy állandóan álmos voltam.És a történelem során hallottunk már nemegyszer kiállhatatlan,bunkó anyáról,lehet,hogy a tiéd is tényleg az.
2011. aug. 24. 21:20
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Már válaszoltam, de lenne pár hozzáfűznivalóm, főleg a kommentekhez:

-attól, hogy vki néhanapján (hétvégén meg néha nyáron) délig alszik, attól még nem feltétlenül lesz belőle tróger meg olyan ember, aki nem képes betartani az időrendjét... gondolom, minden mintaéletű szájhős, aki itt osztja az észt, hogy milyen lusta disznó a kérdező, mindig pontban 9kor kelt fel életében, egyszer nem volt olyan, hogy vmi miatt tovább aludt volna, mi? de egyébként sem ettől függ az, hogy vki mennyire pontos és precíz és munkaszerető ember lesz később... ha meg suliidőben rendesen kel, akkor bizonyítottan fel tud kelni időben akkor, amikor kell :).

-ha vki nem piheni ki magát, akkor az egészsége fog rámenni... az meg fontosabb, mint az, hogy haptákban legyen 9-re, nem?... de egyébként sem tud az ember rendesen a feladataira koncentrálni (sem az otthonira, sem a sulisra), ha fáradt...

ráadásul, ha jól értem, felkeltenek, felráznak az álmodból... néhány embernek, miután felébred, kell egy kis idő, amíg egyáltalán olyan állapotba kerül, hogy felkelhessen, és friss legyen...

(egyébként nem akarok ördögöt festeni a falra, kedves kérdező, de ha konstans nem érzed magad kipihentnek 10 óra alvás után, akkor elképzelhető-nem biztos, az is lehet, hogy csak a te szervezeted működik kicsit másképp-, hogy vmi szervi bajod van... én azért elmennék orvosoz...)

2011. aug. 24. 22:42
 55/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat. Orvoshoz majd elmegyek, nem gondoltam, hogy ez betegség miatt lehetne. Talán a vérnyomásom is komolyabban kellene vennem.
2011. aug. 25. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!