Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy soha nem hagy aludni. Mindig felkelt, de nem azért, hogy pl segítsek valamit vagy hasonló, hanem csak azért, hogy ne aludjak. Nem tudom miért szúrja a szemét, hogy alszom, de nagyon rossz, hogy egész nyáron nem vagyok kipihent, és suliidőben, hétvégén is ez van... olyankor sem hagy aludni. :S Ha pedig megkérdezem, hogy miért csinálja ezt, akkor az a válasz, hogy mert.
2011. aug. 24. 13:00
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
61%

Baromira nem értem az ilyen szülőket.Mi a francért ne aludhatna???Ha egyszer az ember elkezd dolgozni,ugysem fog tudni aludni,legalább addig mig lehet ,aztán az egész élete a robotolásról szol majd meg a szabályokról.

szerencsére az én szüleim mindig hagytak,ha délben keltem fel akkor akkor.

2011. aug. 24. 13:37
 32/55 anonim ***** válasza:
89%

"Én is fel szoktam ébreszteni a 18 éves öcsémet, és nem csak hétvégén, hanem reggel 7-8 körül, amikor megyek dolgozni.

Miért? Mert a gyomrom kifordul a lusta emberektől, akik 10-12 órát alszanak."

jól szájba is vernélek ha a tesóm lennél,már bocs.mi ez a paraszt felfogás komolyan?!?! képzeld nekem 8 hónapja nincs munkám,mert nem találok,sehonnan nem hívnak vissza,és nem 8 általánosom van,és én is szoktam 11-ig meg délig aludni.de attól függetlenül ugyanúgy megfőzök,és ha kell kitakarítok itthon,mert anyum dolgozik.

attól hogy 10-12 órát alszom,nem vagyok lusta,és megcsinálom a dolgom,úgy hogy gratulálok ehhez a felfogáshoz,hogy ha te dolgozol akkor más meg ne próbáljon már aludni,mert mit képzel.ppppppff magyar mentalitás.hánynom kell az ilyen emberektől,és olyan szinten fel tud idegesíteni,hogy ilyen emberek vannak közöttünk..borzalmasan primitív!!!

2011. aug. 24. 13:39
 33/55 anonim ***** válasza:
96%

Na, előkerült a GYIK mintaéletű olvasótábora. Itt mindenki segítőkész, türelmes, azt is tudjuk, hogy korán kelnek, ejj... :)

Nem látjátok a fától az erdőt bogaraim, méghozzá azt nem veszitek észre, hogy ebben a családban piszok nagy kivételezés folyik a kis hímutód irányába, merthát ennek általában ennyi az alapja, mert ő fiú.

Én a helyedben leültetném anyut, és szépen elmondanám a véleményem. Ha segítséget kér, hát kérje, senki sem gondolatolvasó (nekem az a halálom, hogy elvárják a segítséget, de cseszik szólni, néma gyereknek meg anyja sem érti a kalimpálását), ha nemm kell neki a segítséged, akkor pedig hagyjon szépen aludni, csak 1 órácskát.

Azért annak is örülök, hogy leszűrtétek, hogy a kérdező lusta. Ha lusta lenne, nem lenne jó tanuló, nem lenne ösztöndíjas, mert a kettő kizárja egymást. Akkor olyan lenne, mint a vélhetően aranyfarkú bátyja.

Na, megyek, élem a nem tökéletes életem inkább. :)

2011. aug. 24. 13:42
 34/55 anonim ***** válasza:
28%
Drága Lényeglátó utolsó válaszadó, nem tűnt fel, hogy a feltett kérdésben szó sincs ilyesmiről...?
2011. aug. 24. 13:50
 35/55 A kérdező kommentje:
Szerintem befejezheti mindenki. Kár is volt feltennem a kérdést, hiszen úgysem kapok rá itt választ. Várok, amíg 18 éves leszek, hogy elköltözzek és kész.
2011. aug. 24. 13:55
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
és neked az nem tűnt fel,hogy a kérdező leírta az egyik hozzászólásában amit az utolsó válaszoló kifejtett?hozzátenném igaza van.
2011. aug. 24. 13:55
 37/55 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem olyan nagy targédia 9kor felkelni.

EGyébként meg VALAMILYEN SZINTEN megértelek.Báttyám most érettségizett 2tantárgyból bukott.(Elég gyenge suliban és nem azért bukott mert h.lye hanem mert lusta!)Én viszonylag erős suliba járok és 4egész felett az átlagom és mégsem dicsérnek meg soha!De nem is várom el...

Én dolgoztam majdnem egész nyáron.Most 3 hete hogy végeztem a melóval.Igen szép keresetem lett mert rengeteget túlóráztam.A pénzem anyumnál van...vagy is már nincs mert abból festettük ki az egész házat.Báttyám szerinted dolgozott a nyáron?Nem!Sőt...amikor festettünk elment a barátnőjéhez és mondanom sem kell h én és édesanyám festettünk...Nem esett nehezemre 12óra szalagmunka után hazajönni és festeni mert tudtam h édesanyámmnak(+másik báttyámnak) segítek.Igaz h alig éltem...De csináltam igyekeztem.

Most hogy már nem dolgozok minden reggel felkelek.A megbeszélt ebédet megfőzöm készülök az őszi előrehozott érettségimre és ha kell takarítok is kicsit(konhyát valahogy mindig rendbe kell raknom a csodás főzésem után..:D)

Szóval én értem miről beszélsz a kivételezéssel,de kicsit próbálj segíteni a szüleidnek és hidd el hálásak lesznek.Engem sem kért meg édesanyám hogy főzzek,de este mindig megbeszéljük mit enne másnap és jól esik neki ha hazaér a tiszta házba és meleg étel várja.

Hidd el hálásak is tudnak lenni a szülők!Segíts kicsit otthon.

(Ha meg nem elég a 11től 9ig alvás feküdj le korábban...)

2011. aug. 24. 13:56
 38/55 anonim ***** válasza:
48%
13:55, de feltűnt, csak azt hittem, hogy ez a "Gyakori Kérdések" és nem a "Végeláthatatlan Nyavajgás"...
2011. aug. 24. 14:00
 39/55 anonim ***** válasza:
43%
Kedves Palm szerintem a kérdező nem könyörgött neked hogy írj ide .Az ír ide aki akar de ha te csak kötözködni tudsz akkor inkább ne írj semmit.
2011. aug. 24. 14:01
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

Úúú mennyi bunkó válasz azt a mindenit.

Mégis mi a francért ne aludhatna a nyári szünetben?

Egész évben korán kel. Egy diáknak hétvégén is tanulnia kell, akkor sem tudja kipihenni a hétköznapot.

Ráadásul magának vesz és fizet mindent. Akkor meg???

Hány olyan 15 éves van,aki a saját pénzén kajál?

Én ki sem fizetném a helyedben ezt kérdező, a szülő dolga a gyereke eltartása.

Ja és honnan van pénze. Feltételezem szakmunkás iskolába jár, ahol jár egy ilyen korúnak is ösztöndíj.

Aki pedig még nem élte át, hogy kivételeznek a testvérével, az jobb, ha nem mond erről semmit, mert fogalma sincs. Én sem segítenék, ha ez a szituáció állna fenn.

2011. aug. 24. 14:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!