Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy soha nem hagy aludni. Mindig felkelt, de nem azért, hogy pl segítsek valamit vagy hasonló, hanem csak azért, hogy ne aludjak. Nem tudom miért szúrja a szemét, hogy alszom, de nagyon rossz, hogy egész nyáron nem vagyok kipihent, és suliidőben, hétvégén is ez van... olyankor sem hagy aludni. :S Ha pedig megkérdezem, hogy miért csinálja ezt, akkor az a válasz, hogy mert.
2011. aug. 24. 13:00
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom nem reggel 6-kor kelt. Segítesz neki,vagy hagyod,hogy mindent egyedül csináljon?
2011. aug. 24. 13:04
 2/55 anonim ***** válasza:
86%
Hány órakor kelt fel? Mennyit alszol éjszakánként?
 3/55 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom, szurja a szemet hogy delben meg alszol, ejjel nagy legeny vagy.

Miert vagy ilyen bunko, hogy itt bunkozod anyadat?

4/55 anonim ***** válasza:
56%

Sztem anyukád olyasfajta ember lehet, akinek nincsenek vezetői képességei, de vágyik arra, hogy vki felett uralkodhasson, és ezt ki is használja rendesen, mert "feletted áll"...

én a helyedben kulcsra zárnám az ajtót, vagy őt kelteném fel akkor (akár zajongással), amikor te kelsz előbb... hátha belátja, milyen szar, ha kialvatlanul, fáradtan ébred fel az ember...

2011. aug. 24. 13:05
 5/55 anonim ***** válasza:
56%
ismerős...csörög,zörög,direkt hangosan pakol,üvölt a reggeli,a mokka,de hát ez van,amíg nnics saját kecóm,el kell viselnem...de egyébéknt este 10-kor már menni kell aludni,mert az már éjszaka:) nappal ő pedig tud szundikálni,mert a TV-t is halkan kell hallgatnunk....legalább tanulunk belőle milyenek NE legyünk majd a saját gyerekeinkkel! Kitartást-neked is:)
2011. aug. 24. 13:05
 6/55 anonim ***** válasza:
47%
Mert a legtöbb szülő irigy dög,és ha észre veszik hogy pihensz,boldog stb,sikereid vannak,foggal körömmel próbálnak megakadályozni nehogy neked már jó legyen,ha nekik nem az,tapasztalat.
2011. aug. 24. 13:09
 7/55 A kérdező kommentje:

15/L vagyok amúgy.

Reggel 9 körül szokott kelteni, én este 11 körül szoktam lefeküdni aludni, tudom, hogy ez is elég kéne, hogy legyen, de sokkal szívesebben aludnék még tovább... És nagyon jó lenne egyszer azért felébredni, mert kialudtam magam és nem azért, mert valaki felébreszt. És mint írtam, NEM azért kelt fel, hogy segítsek, hanem azért, mert csak. Egyébként nem, nem szoktam neki segíteni, de nem is szokott megkérni semmire. Ellenben én is magamnak intézek mindent, ösztöndíjas vagyok, pénzt sosem kérek tőle, szinte mindenem, amim van, én magam vettem.

2011. aug. 24. 13:10
 8/55 anonim ***** válasza:
69%
én mikor beteg voltam,és mondjuk hajnali kettőkor tudtam elaludni,ő ugyanúgy felvert 6-kor,a lakásban nálunk épp fordítva van,mert mindent én csinálok,érts ezalatt mindenfajta házimunkát,és ha ő beteg,vagy inkább csak néha szimulál,meg pihenni akar,akkor ápolni azért kell....szóval vannak ilyen szülők is...és persze én vagyok szemétnek beállítva!
2011. aug. 24. 13:12
 9/55 anonim ***** válasza:
72%

Anyud hány éve? Megszoktad tőle kérdezni hogy kell e valamit segíteni? Gondolom a kaját nem te veszd meg magadnak és a rezsit sem te fizeted.

Az én szüleim sem szoktak semmire megkérni, azt mondják látom én hogy mit kell megcsinálni... Én is a falra tudok ettől mászni, bár anyu már változtatott ezen, apum nem fog, sőt rosszabb lesz :S

Az én szüleimnél ez azért van mert így nevelték őket. Anyum 50, apum 54 éves. Az ő gyerekkorukban nem volt divat hogy a szülők külön "kérvényt" nyújtsanak be. Lehet anyud is hasonló neveltetést kapott. Ezt a legjobb lenne leülni vele és megbeszélni.

21/L

2011. aug. 24. 13:17
 10/55 A kérdező kommentje:

13:12 Sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy. :/

Van egy bátyám, 18 éves, két tantárgyból megbukott, a város egyik legszarabb sulijába jár, mégis ő a kiskedvenc. Én sem vagyok mintadiák, de sosem álltam bukásra semmiből, és nevesebb suliba is járok.

2011. aug. 24. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!