Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az anyám?

Miért ilyen az anyám?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy soha nem hagy aludni. Mindig felkelt, de nem azért, hogy pl segítsek valamit vagy hasonló, hanem csak azért, hogy ne aludjak. Nem tudom miért szúrja a szemét, hogy alszom, de nagyon rossz, hogy egész nyáron nem vagyok kipihent, és suliidőben, hétvégén is ez van... olyankor sem hagy aludni. :S Ha pedig megkérdezem, hogy miért csinálja ezt, akkor az a válasz, hogy mert.
2011. aug. 24. 13:00
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
na végre...egy normális felfogású ember...itt tényleg mindenki csak leoltotta szegényt:)
2011. aug. 24. 14:23
 42/55 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Én megértelek Kedves Kérdező! És nagyon tiszteletreméltó,hogy a munkádból és az ösztöndíjadból el tudod látni magad!

Én arra gondolok,hogy nem csak ez a probléma,hogy felkelt,hanem hogy nem nagyon tudsz elbeszélgetni az anyukáddal.Megértem ezt is.

Egyenlőre nem tudok mit tanácsolni,csak azt, hogy ha már betöltötted a 18-at és sikerült elkezdened dolgozni rendesen,akkor törekedj arra,hogy pénzt gyűjts és elszakadj otthonról.A szorgalmaddal és a kitartásoddal biztosan sikerülni fog!

Az én anyám képtelen volt normálisan takarítani és főzni családra,mert épp nem volt kedve.12éves koromban is én csináltam meg a legtöbb házimunkát,hogy azért tisztaság legyen.Nem főzte meg sose a kedvenc kajám,sőt semmit sem.Elbeszélgetni se lehetett vele semmiről,bizalmam sose votl benne,mindig is szerettem volna egy jobb anyát.(idegroncs,gonosz,lusta és szemétkedik a mai napig,pedig már nem lakunk együtt!).Emellett engem sem hagyott soha aludni,kész idegbeteg tudott lenni,ha pár perccel később keltem fel szünidőben.Ő bezzeg nem takarított ki soha,hanem fogta magát hétvégén és délután lefeküdt aludni.Voltak elég kemény helyzetek nálunk,úgyhogy megértelek...

Bírd ki valahogy :(

2011. aug. 24. 14:26
 43/55 anonim ***** válasza:
96%

Igenis bunkó dolog felébreszteni egy alvó embert minden ok nélkül. S még ennél is nagyobb bunkóság ennyivel megindokolni, hogy "mert".

-Miért ébresztettél fel?

-Mert.

2011. aug. 24. 14:39
 44/55 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat.
2011. aug. 24. 14:51
 45/55 anonim ***** válasza:
31%
Nem volt türelmem végig olvasni az összes választ és a kérdező kommentjeit. De amit elolvastam abból egyértelmüen kiderül, hogy a kislány csak unatkozik. Napi 10 óra alvással halál fáradt a mindennapi semmittevés után, és havi 15ezer forintból megoldja a teljes kajáját sőt a mobiltelefon számláját is. Kis ügyes:::)))
2011. aug. 24. 16:00
 46/55 A kérdező kommentje:
Havi 15 ezer a külső gyakorlatért. Plusz az ösztöndíj, ami jóval több, de ha leírnám mennyi, csak az lenne, hogy hát biztos nem teszek érte semmit, bla bla... Ha nem olvasod el, és nem látod át a helyzetet, akkor ne szólj bele. Köszi.
2011. aug. 24. 16:04
 47/55 anonim ***** válasza:

Talán kicsit régimódi anyukád van. Próbál szegény valami normálishoz közelítő életvitelre szoktatni téged. Tudod a mi korosztályunkat még úgy nevelték, hogy éjjel kell aludni, és reggel meg felkelni. Miért? Csak. Pontosabbat szerintem ő sem tud, csak úgy érzi, hogy délelőtt kilenc után ágyban lenni, hacsak nem vagy beteg, az lustaság, a lustaság meg helytelen, egyesek szerint bűn. Hallottad már? "A lustaság az ördög párnája."

És ha este hamarabb lefeküdnél, azt sem nézné jó szemmel?

A másik kérdés, hogy ha hajnali kilenckor rögtön rád sózna valami halaszthatatlan munkát, attól jobban éreznéd magad, mert nem "csak úgy " keltett fel?

2011. aug. 24. 18:12
 48/55 anonim ***** válasza:
Nem vagy te kicsit vérszegény, hogy ilyen fáradtnak érzed magad 11 órányi alvás után? Vagy alacsony a vérnyomásod?
2011. aug. 24. 18:16
 49/55 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom elég alacsony, voltak is már ebből problémák, de nem szedek semmit, a szüleim nagyon gyógyszerellenesek.
2011. aug. 24. 18:43
 50/55 A kérdező kommentje:
18:12 A mondást még nem hallottam. Viszont nem érzem magam lustának. A fáradtság és a lustaság nem ugyanaz. Sportolok is, elég sokat. És igen, talán jobban érezném magam, hogy ha valami konkrétabb okkal keltene fel, mint, hogy "mert". De az lenne a legjobb, ha megvárná, amég felébredek. Szerintem nem nagy kérés, hogy nyári szünetben és hétvégente hagyja, hogy addig aludjak, ameddig jól esik.
2011. aug. 24. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!