Az a problémám, hogy soha nem hagy aludni. Mindig felkelt, de nem azért, hogy pl segítsek valamit vagy hasonló, hanem csak azért, hogy ne aludjak. Nem tudom miért szúrja a szemét, hogy alszom, de nagyon rossz, hogy egész nyáron nem vagyok kipihent, és suliidőben, hétvégén is ez van... olyankor sem hagy aludni. :S Ha pedig megkérdezem, hogy miért csinálja ezt, akkor az a válasz, hogy mert.
A suli nyáron is ad ösztöndíjat és van külső gyakorlatom, ezért a minimálbér 20%-át kapom.
2011. aug. 24. 13:26
22/55 anonim válasza:
én spáci betegség miatt aludtam napi 10-12 órát és még akkor sem volt erőm,energiám...de egyszerűbb volt,pl.beszólni,minthogy megkérdezze,hogy jól vagyok-e....nektek jobb jutott...)
2011. aug. 24. 13:28
23/55 anonim válasza:
ma 13:24
Bírom, amikor sajnáltatjátok magatokat, biztos tényleg olyan szörnyű életetek van... Épp csak arra nem gondoltok, hogy a szüleitek munka mellett mennyit tudnak pihenni, miközben a Ti pici popótokat fényesre nyalják.
2011. aug. 24. 13:28
24/55 anonim válasza:
Bakker, én végigdolgoztam keményen pár évet, és mégsem kapok semmit kismamaként... egy diák meg kap. Megyek vissza tanulni.
Amúgy ez komoly, nézz utána: minél többet alszol, annál fáradtabbnak érzed majd magad. Minél többet pihensz, annál inkább úgy érzed majd, hogy nem vagy kipihenve. Én is voltam így az egyetemi éveim alatt, meló közben jöttem rá, hogy a lustulás egyre nagyobb lustaságba dönt.
2011. aug. 24. 13:29
25/55 anonim válasza:
nálunk ilyen nincs,mert nem dolgozik....de Ti szerencsések vagytok,cseréljünk 1 napra,próbáld ki az én családomat:)
2011. aug. 24. 13:30
26/55 A kérdező kommentje:
Sokat segítettetek. Ezen az oldalon mindenki csak ahhoz ért, hogy leugassa a másikat. Gratulálok.
Persze vannak kivételek, és azoknak köszönöm az értelmes választ.
2011. aug. 24. 13:33
27/55 anonim válasza:
Miért? Mert a gyomrom kifordul a lusta emberektől, akik 10-12 órát alszanak.
Öcséd helyébe jól beszólnék,hogy mi van tesó irigy,nekem meg az iylen emberektől fordul ki a gyomrom,hogy ne aludjon ő se ha én se tipús.Ha te hajnali ötkör mennél dolgozni gondolom felketéned a gyerekedet is ne hogy többet aludjon nálad,mert lusta ugye,szánalmas ez a magyar jellem(rosszindulat,irigység,stb)!
2011. aug. 24. 13:33
28/55 A kérdező kommentje:
Én nem a testvéremre haragszom. Hanem a szüleimre, amiért kivételeznek vele!
2011. aug. 24. 13:35
29/55 anonim válasza:
Ha nem tetszik a véleményünk, ne kérdezd meg. Amúgy meg mehetsz árulkodni Anyukádnak, aztán mutasd meg neki a kérdést is. ;)
2011. aug. 24. 13:36
30/55 anonim válasza:
szerintem sehol,semmilyen kapcsolatban,családban sem megy sokáig,hogy 1 valaki a belét is kidolgozza,a másik meg semmit nem csinál..nálunk épp fordítva van,nem anyám szól rám,hogy porszívózni kéne,hanem én llok neki,vagy tesóm,mert kosz van,de ez Őt nem zavarja....ez csak egy tök egyszerű példa...akkor egy idő után úgy érzem,én minek erőlködjek,mha mást sem zavar? és ezt ne csak a házimunkára értsétek:) saját lakásba költözöm jövőre de legalább bármit el tudok végezni,mert most is én csinálok mindent,ott legalább nem lesz gondom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!