Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem őt, mit...

Nagyon szeretem őt, mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Miért gondolja hogy valaha is megcsalnám őt? Már lassan 1 éve hogy együtt vagyunk erre ma mondja, hogy nem szeret utál engem:/ Tudjátok milyen rossz ez?:( Ő a mindenem sosem csaltam meg és nem is fogom. De én szeretem őt és nem akarom, hogy elhagyjon. Hogy jobban értsétek...ő is lány én is. Nagyon szeretjük egymást de nem értem miért utál:/ Az van, hogy egy lány azt mondta aludjak nála, de aztán nem lehetett mert ott nem engedték. Itt a lényeg az, hogy én NEM akartam, de ezt neki nem mondtam és akit szeretek ő most nagyon féltékeny lett, jobban mint én bármikor is szerintem...egyszerűen nagyon félek hogy elveszítem őt:/ Mindennél jobban szeretem és kell nekem. Mit csináljak?:/ Hogy értessem meg vele hogy imádom őt és csak ő kell nekem? NEM hagyom én el, attól félek, hogy ő elfog:( Segítsetek...
2011. aug. 23. 21:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia :)

Először is,meg kell hogy nyugodj,tudom hogy nehéz,de nyugodj meg.Mond meg Neki hogy szeretnéd az egészet tisztázni,kérd meg hogy adjon csak 1 percet ahhoz hogy el tudd mondani az igazat!A végén köszönd meg hogy Rád szánt egy percet.És mond meg Neki hogy mennyire szereted és hogy mi lenne ha elhagyna,mond el Neki hogy érzel iránta.Szerintem nem gondolja Ő komolyan hogy utál Téged,csak most ideges,és bizony vannak olyanok akik ilyenfajta dolgokat vágnak mások fejéhez,de szerintem nem komoly.

Sok szerencsét a továbbiakban is!!!! :) :)

2011. aug. 23. 21:45
 12/20 A kérdező kommentje:

Igazából neten lett féltékeny, így még esélyem sincs hogy személyesen most meg nyugtassam. Most meg valószínűleg látni sem akar mivel utál:/ Remélem nem utál komolyan...

én 20 ő 17 lesz. De...ahj...mit csináljak?:/ Nem akarom elveszíteni őt.

2011. aug. 23. 21:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi:) Remélem is csak azért mondja mert haragszik rám:/ Lehet hogy én is hülye vagyok néha de sosem csaltam őt meg.
2011. aug. 23. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem is fogod!Ha nem tudsz Vele találkozni akkor írj Neki vagy hívd fel,vagy küldj sms-t akármit,de próbáld meg elérni,vagy ha nem megy,akkor adj Neki 1-2 napot és utána keresd újra.

Sok szerencsét! :) :)

2011. aug. 23. 21:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi:) remélem megtudom értetni vele, elvégre nem hülye...annyira édes nem akarok én mást$
2011. aug. 23. 21:53
 16/20 A kérdező kommentje:
De mondom neki hogy szeretem, de nem hisz nekem.:(
2011. aug. 23. 21:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Persze,elhiszem :)

Ő is szeret Téged (szerintem) de most kell Neki egy idő,mint írtad "nem hülye" gondolkodik,ki van akadva,de a végén szerintem minden OK lesz ;)

2011. aug. 23. 21:57
 18/20 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van. De most is csak sírok :/ Hiányzik nekem nagyon.
2011. aug. 23. 22:04
 19/20 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kért, és olyan édes volt:) Majd ha találkozunk megölelem:) Annyira szeretem :)
2011. aug. 24. 14:15
 20/20 anonim ***** válasza:
:)
2011. aug. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!