Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem őt, mit...

Nagyon szeretem őt, mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Miért gondolja hogy valaha is megcsalnám őt? Már lassan 1 éve hogy együtt vagyunk erre ma mondja, hogy nem szeret utál engem:/ Tudjátok milyen rossz ez?:( Ő a mindenem sosem csaltam meg és nem is fogom. De én szeretem őt és nem akarom, hogy elhagyjon. Hogy jobban értsétek...ő is lány én is. Nagyon szeretjük egymást de nem értem miért utál:/ Az van, hogy egy lány azt mondta aludjak nála, de aztán nem lehetett mert ott nem engedték. Itt a lényeg az, hogy én NEM akartam, de ezt neki nem mondtam és akit szeretek ő most nagyon féltékeny lett, jobban mint én bármikor is szerintem...egyszerűen nagyon félek hogy elveszítem őt:/ Mindennél jobban szeretem és kell nekem. Mit csináljak?:/ Hogy értessem meg vele hogy imádom őt és csak ő kell nekem? NEM hagyom én el, attól félek, hogy ő elfog:( Segítsetek...
2011. aug. 23. 21:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Kicsit ugyan zavaros a mondandód, de a lényeg, hogy próbálj meg leülni vele, és megbeszélni a problémát.

Ez minden kapcsolatra vonatkozik, függetlenül attól hogy az hetero vagy leszbi.

2011. aug. 23. 21:05
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de azt hogy utál azt csak azért mondja mert féltékeny ?:/
2011. aug. 23. 21:07
 3/20 anonim ***** válasza:

Mi azt honnan tudjuk?

Tőle kell megkérdezni..

2011. aug. 23. 21:14
 4/20 anonim ***** válasza:
süss egy kis rántottát az levezeti a feszültséget! utána beszéljétek meg:)
2011. aug. 23. 21:17
 5/20 A kérdező kommentje:
A féltékenység mindent mondat veled amit igazából nem is akarsz mondani. De akkor sem csaltam meg, és nem is akartam megcsalni:/:(
2011. aug. 23. 21:18
 6/20 anonim ***** válasza:
Ez se igaz...én is féltékeny voltam a barátomra..de soha nem mondtam neki azt h utállak.. Mondtam olyat amit nem kellett volna, de azokért meg azonnal bocsánatot is kértem
2011. aug. 23. 21:20
 7/20 A kérdező kommentje:
Akkor mond el hogy hogy értessem meg vele hogy NEM csalom meg és hogy nagyon szeretem őt?:(
2011. aug. 23. 21:22
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy ő megcsalt már téged,és most rád mondja direkt?Tudod a saját hibáját próbálja takargatni ....
2011. aug. 23. 21:42
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg, én ebben biztos vagyok. Bízok én benne. Csak az esik rosszul, hogy nem hisz nekem/ Egy év alatt egyszer sem csaltam őt meg, és nem is fogom.
2011. aug. 23. 21:44
 10/20 anonim ***** válasza:
Nézd, én bevallom, hogy én is szoktam ilyet mondani a páromnak, de korántsem fedi a valóságot. Nagy dühében mond mindent az ember mert félti, akarja a másikat, tart tőle, hogy elveszíti. Itt a kérdés az, hogy mit láttál a szemében amikor ezt mondta? Azt hogy kétségbe van esve vagy azt, hogy iszonyatosan dühös? Ha az utóbbit, akkor vagy problémában, de azt sem kell bánni, mert akkor igazán nem is szeretett ha ilyenért elhagy. Küldj neki mindennap 1-1 szerelmes sms-ket (neten találsz jókat). Hagyj neki egy pár nap szünetet hagy gondolkodjon. Egyébként hány évesek vagytok?
2011. aug. 23. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!