Hogyan csináljam végig, hogy ne őrüljek bele?
Sehogy. Így hamarosan alkoholista leszel, ugye tudod?
Meg kell osztani a feladatokat. Anyósékkal. Nyűgös nekik? Az Ő édesanyjuk. ne legyen nyűgös. Hetente minimum 3 napot vállaljanak át teljesen. Vagyis reggel átjönnek ébredésre, és lefekvéskor mennek el, és közben neked annyi dolgod van, hogy megcsinálod az ebédet. Más megoldás szerintem nincs.
Nem tudnád megbeszélni ezt a férjeddel, vagy az anyósodékkal? Biztosan megértenék, hogy Neked ez így sok! Legalábbis számomra teljesen érthető, ahogy írtad...
Kijelölnétek napokat, amikor újra mennének segíteni. Elvégre nem várható el szerintem, hogy Te vállald fel az ő gondozását egyedül. Egyébként nagyon szép dolog, és örülhet a férjed, hogy ilyen párja van! Nem ismerek olyat, aki hajlandó lenne ilyesmire. Szóval, én a helyedben beszélnék a férjeddel, vagy a szüleivel tapintatosan erről a dologról, és kérnék tőlük segítséget.
36f
Ezt így nagyon nehéz elviselni.Gyakorlatilag másból sem áll az életed.Bármilyen nyűg is anyósodnak, azért naponta pár órát tölthetne a saját anyjával ő is.Olyankor te elmehetnél még ha egyedül is valamerre, csak úgy sétálni, emberekkel beszélgetni.
Az ivást nem javaslom,igaza van a férjednek.Ilyen feszült, megterhelő helyzetben könnyen rászokik az ember.Gondolom nem akarsz alkoholista lenni.
A mamát 1-2 hétre nem lehetne kórházba küldeni? Addig egy kicsit tudnál pihenni.Sok erőt, kitartást kívánok neked!
Muszáj segítséget kérned..ez így nem állapot.
Ápolónő, vagy szociális otthon ilyenekről nem beszéltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!