Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csináljam meg azt, hogy...

Hogy csináljam meg azt, hogy a pasim ne érezze nyeregben magát?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha néha küzdene értem, és nem érezné magát nyeregben.
2011. aug. 24. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
talán ne lógjál rajta 24/7...
2011. aug. 24. 15:57
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Flörtölj másokkal, mikor ő is láthatja. Lehet, hogy elég gyerekes ilyen módon visszavágni, de nálam pl. bejött, mikor a barátom túlságosan is elkényelmesedett... Csinálj több programot nélküle, barátnőkkel, hogy lássa, hogy tök jól megvagy akkor is ha nem vagytok együtt, persze azért ne ess túlzásba, de vegye észre, hogy nem minden olyan egyértelmű, mint ahogy ő gondolja.
2011. aug. 24. 15:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt a küzdelmet pontosan hogy képzeled?
2011. aug. 24. 15:58
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Addig taktikázol kislány, hogy a pasid megunja és keres mást. Tipikus női hiba.
2011. aug. 24. 15:59
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Ha szereti nem unja meg.Az én pasimnak is az kell hogy mindíg küzdhessen értem.Úgylátszik ettől férfi
2011. aug. 24. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen közöltem vele, hogy ha ennyi idő után már esetleg ciki kedvesnek lennie velem, akkor majd én sem fogom körülrajongani. Nem kell bántani, csak a minimálisra csökkenteni az erőfeszítéseket, hátha észre veszi, hogy oda-vissza működik.
2011. aug. 24. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hülyeség az ilyen taktikázás. Én is csináltam egyszer ezt a butaságot, a pasi azt hitte nem szeretem, szakított. Nála nem vált be ez, mert az előző kapcsolatába megégette magát és biztosra akart menni. Aztán kibékültünk, akkor meg ő játszotta ugyanezt, én persze szakítottam vele, összejöttem mással. Évekkel később beszéltük meg és jöttünk rá, hogy szerettük egymást, csak elrontottuk az ilyen buta kis gyerekes játékokkal. Semmi értelme ezeknek. Elég, ha csinos, ápolt maradsz, figyelsz rá, tiszteled, sok közös programotok van, de azért megvan a saját életetek is mellette. Szerelem, tisztelet, jókedv, humor, szórakozás. Ez a recept egy jó kapcsolathoz, nem a buta taktikák, amiket a cosmóban írnak.
2011. aug. 24. 16:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért az nem feltétlen buta taktika szerintem, ha rászólsz, hogy egy kicsit kapja össze magát, mert úgy érzed, hogy te egy kicsit többet adsz bele a kapcsolatba.
2011. aug. 24. 16:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazából nálunk semmi ilyen baj nincs. nagyon jól megvagyunk. mindennap együtt vagyunk. első válaszoló, azt írja, ne lógjak rajta...na ez igaz, de ha hív, nem tudok ellent mondani, mert annyira várom h találkozzunk. Mostanában mindig megvárom, még ő kérdezze, hogy "na és holnap mikor tali?" . Had kezdeményezzen. Igazából ezt ugy érettem, hogy küzdjön értem, ne gondolja, hogy én csak az övé vagyok. Természetesen, csak az Övé vagyok, de gondolom értitek, hogy miért mondom ezt.
2011. aug. 24. 16:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Lehet értetlenül írtam le, igazából nem tudom megfogalmazni. :) Szóval ugy értem ezt, talán sikerül, hogy ne vegye azt készpénznek, hogy én ott vagyok neki, hanem küzdjön azért, hogy tényleg ott legyek. És itt nem a programokról van szó, vagy bármi másról mert azzal probléma nincsen. Igazából , miden tökéletes, csak küzdjön, ahogyan az elején :)
2011. aug. 24. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!