Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csináljam meg azt, hogy...

Hogy csináljam meg azt, hogy a pasim ne érezze nyeregben magát?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha néha küzdene értem, és nem érezné magát nyeregben.
2011. aug. 24. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mondd azt, hogy több romantikára vágysz és határozottságot vársz tőle.

Így a "nekem mindegy", meg a "legyen úgy ahogy akarod" elmúlik és még moziba/étterembe/sétára is elvisz. Szerintem ez kell neked.

2011. aug. 24. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondolsz:) 1 éves párkapcsolatom van, ez az első, szóval én eddig mindig ahhoz voltam hozzászokva, hogy a fiúk körülrajonganak, tepernek, azért, hogy több is lehessen. A barátom is ugyanezt csinálta, aztán szép lassan megnyugodott, lehet, hogy "anno" hajlandó volt éjszaka sétálni velem, most nem mindig mondana egy éjszakai sétára igent. Nagyon sokáig fájlaltam a dolgot, számomra nehéz elfogadni, hogy én pont ugyanannyira rajongok érte, mint ő értem. Mostanra viszont elfogadtam, örülök, hogy harmonikus a kapcsolatunk, nem mindig van az, amit én akarok, de rengeteg áldozatot hoz értem, mert SZERET. Igaz, már nem mondja olyan gyakran, hogy szépnek lát, de még elmondja majdnem minden nap, és még mindig ugyanannyira kíván mint régen. Próbáld ezt te is elfogadni, hogy nem már az a rózsaszín "bármit meg teszek érted" kapcsolatban vagytok, hanem egyenrangúak vagytok és imádjátok egymást. :) 17L
2011. aug. 24. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség taktikázni! Vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy nem ő kell neked. Te hogy éreznéd magad fordított helyzetben???
2011. aug. 24. 22:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen utolsó...nagyon igaz kérdés...szarul:) Tehát abba is hagytam az ezen való gondolkodást:D
2011. aug. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!