Csütörtökön meghalt a húgom,6,5 évesen, hogy lehet ezen túltenni magam?
őszinte részvétem :(
én úgy fogom fel a dolgokat, hogy mindennek megvan az oka! velem is történtek rossz dolgok, amiket a sors hozott. nem értettem soha, miért pont én.. és egyszer csak rájöttem! ezzel erősebbé tesz a sors, és vhol még "hasznát" veszed.
ha nagyon nehéz, gondolj ezekre a hozzászólokra, hidd el sokak gondolnák rád szeretettel!
szurkolok neked <3
ma 23:40 vagyok
én is keresztény vagyok, most olvastam, hogy te is. ne Istent hibáztasd!
ha keresztény vagy, tudhatod: az ördög azért jött a földre, hogy öljön, lopjon és pusztítson. ő az oka ennek, de te arra gondolj, hogy Isten már legyőzte őt, és te a fején taposhatsz!
sokszor nem tudjuk, hogy mi miért történik, de nem is kell megértenünk. legalább tudhatod, hogy a testvéred már jó helyen van
Azok a lelkek, akik korán távoztak az Életből, azért jöttek, hogy megtanítsanak bennünket valamire, keresztülvezessenek valamin, amit velük/rajtuk keresztül élhettünk meg, ami nélkül az Életünk és mi magunk sem lehetnénk olyanok, amilyenek vagyunk. Gondolj arra tiszta szívvel, hogy miket kaptál a hugodtól, és légy nagyon hálás, hogy vele lehettél ebben a rövid időben és átélhettetek dolgokat. Lásd, ahogy most békében ragyog, és benned/bennetek él, ÖRÖKKÉ. :)
Adj hálát, hogy Vele lehettél eddig és kívánj neki nyugodalmat. Egyszer még találkoztok.
Erőt kívánok!!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!