Miért nem tudom túltenni magam azon hogy mikozben nem voltunk egyutt mast vitt az agyaba a parom?
hááát... én nem itélkezem, mert velem különb is megesett... de aki szerelmes, az nem tud olyan gyorsan továbblépni, hogy 1 nap-1 hét múlva egy másik csajjal szeretkezzen éjjel-nappal. Az bánkódik, az megsérül... az nyalogatja a sebeit. És eszébe sem jut a fájdalom és a düh miatt, hogy másik nővel/ffival folytassa.
Én nem hiszem, hogy halálosan szerelmes votl a párod beléd.
Nem biztos, hogy vele kellene maradnod. Én voltam ilyen helyzetben, és megölt a kínlódás, folyton ezen járt az agyam, teljesen elvette minden életenergiám. Én nem tudtam kezelni, és joggal, mert a volt barátom egy megbízhatatlan ember, akiben nem véletenül nem tudtam megbízni. Elképzelhető, hogy lenne olyan, aki mellett egy ilyen helyzet után is megnyugodhatnék.
A baj az, hogy te nyilván kifaggadtad, tehát féltékeny típus lehetsz, olyan, aki nem tudja kezelni az ilyen dolgokat, hogy más kellett a barátjának akkor. És össze jösz vele újra, tehát egy olyan helyzetbe sodrod magad, amiben nap mint nap ezen kell rágódj. Nem túl jó párosítás. Vagy szakítsatok, vagy beszéljétek ezt át jól a barátoddal, ha alkalmas rá.Ha meg tud nyugtatni, vagy ha meg mersz benne bízni, akkor esetleg működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!