Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom túltenni...

Miért nem tudom túltenni magam azon hogy mikozben nem voltunk egyutt mast vitt az agyaba a parom?

Figyelt kérdés
a baratom egyik hosszabb szunetunk kozben (osszevesztunk volt valamiert) osszejott egy masik csajjal es fojamatosan szeretkeztek egyutt, mikor meg kibekuloben voltunk azt mondta elhagyja a csajt .. mikor odaertunk hogy talalkozzunk a csajjal, a csaj megcsokolta ot ... mert nem tudom tultenni magam ezen? ennek mar fel eve, a parom szeret megbecsul, tudom mindig engem szeretett es mikor rakerdek azt mondja azert tette mert a baratnoje volt(azert szeretkezett vele) pedig nem is kivanta, ... vajon igaz ez? miert nem tudom tultenni magam rajta???
2011. márc. 29. 20:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ja és azt mondta akkor is ram gondolt mikor vele szeretkezett ... van ijen?
2011. márc. 29. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért mert az azt jelentené, hogy nem tudott tovább lépni. Nem tudom hogy vagytok vele, de én ha valakivel szakítok, akkor észben tartom, hogy szerettem és hogy miért is szerettem meg és azt kívánom neki, hogy találjon társat, akivel jobban alakul a dolog, mint velem. Fiatal pár esetében 7 hónap szerintem elég idő ahhoz,hogy egy nem működő kapcsolatot lezárjunk.
2011. márc. 29. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem voltatok együtt. Ő igenis hogy kívánta azt a lányt, ettől még lehet, hogy téged jobban szeret, vagy hozzávalóbbnak érez téged. A kérdés az az, hogy miért nem tudsz ezen túllenni?Hisz emberi dolgot tett.Mit kellett volna tennie?Te mit csináltál a szünet alatt?Valami oka biztos van, hogy nem tud téged meggyőzni, megnyugtatni.Tudom, ez milyen rossz.Nálunk az is gond volt, hogy ő is mindig azt mondta, amit hallani akartam, mert félt a reakciómtól. Mocskos egy kapcsolat volt amiénk, mindenféle csúnya kölcsönhatással.Jobb lett volna, ha őszinte. Biztos te is érzed, hogy nem életszerű, hogy nem kívánta, és így az egész azért nem meggyőző, mert érzed, hogy nem igaz,amit mond. Viszont könnyen el tudom képzelni, hogy nem mer veled őszinte lenni, mert fél a reakciódtól.

Nekem nem volt erőm úgy dönteni, hogy mostantól megbízom benne, aztán majd kiderül, valóban megbízhatok -e. Nem bíztam benne, de így is kiderült, hogy jobb, ha messziről elkerülöm, mert ő a szavak embere, magyarán hazudozik.

2011. márc. 29. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért álljunk meg egy szóra: olyan NINCS hogy "féltékeny típus", csak egyesek szeretnek ezzel takarózni, és ledegradálni azt a tényt, hogy a féltékenység nem normális leleki állapot, és igenis LEHET, és kell is változtatni rajta, mert aki kórosan féltékeny, annak sose lesz kiegyensúlyozott kapcsolata! Igenis, tessék tenni ellene, és ne azzal takarózni hogy "én ilyen típus vagyok"!
2011. márc. 29. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és ajánlom Paul Hauck- Féltékenység c. könyvét!
2011. márc. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!