Miért ilyenek a nagyszülők? Az unokáikhoz jönnek (ha végre eljönnek) és még egy 20 Ft-os csokit se hoznak nekik.
Figyelt kérdés
Viszont színházra van pénzük!!!
Önzők? Érdektelenek?
Szerintem meg sem érdemlik, hogy két ilyen szép unokájuk legyen.
2009. ápr. 16. 12:23
11/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy mennyi pénzük van,a gyerekek 3 szem cukorkának,vagy tényleg egy szelet csokinak nagyon örülnek,250ezres nyugdijból meg simán telne erre (meg amugy is).. szerintem csak nemtörődömség..én sem várom el snekitől,hoygha átjön a gyerekeimhez halmozzon el engem minden földi joval,meg drága ajándékokkal,de a saját unokáinak 1 túrórudit tényleg vihetne,ez nem a pénzről szól.
12/16 A kérdező kommentje:
Így van! Nem is kellene több.
2009. ápr. 18. 22:53
13/16 anonim válasza:
Azért jó, hogy olyanoktól várod, hogy megmondják miért olyanok, akik annyira sem ismerik őket, mint te.
Lehet, hogy te tettél, vagy mondtál valamit, ami miatt ezt csinálják. Nem feltétlen valami galádságra gondolok, sokan egyetlen megjegyzésből vagy gesztusból (talán félreértettből) is képesek messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy azért olyan visszafogottak.
14/16 A kérdező kommentje:
Ezt a választ minden egyes kérdéshez válaszolhatnád!
2010. jan. 17. 23:54
15/16 anonim válasza:
Akkor azt hiszem, ma valami fontosat sikerült tanulnunk az internetes fórumokkal kapcsolatban.
Amúgy a válaszom mintha két részből állt volna.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a válaszod!
2010. jan. 18. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!