Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ez téged? (főleg nők...

Zavarna ez téged? (főleg nők válasza érdekel)

Figyelt kérdés

Egy embernek hirtelen, balesetben meghal a házastársa, akit nagyon szeret, és emlékül magára tetováltatja a nevét egy kereszttel.

Később ez okozhat problémát a kapcsolataiban?

összejönnél olyannal, akinek ilyen tetoválása van, vagy zavarna?

2011. aug. 21. 22:42
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Nem zavarna,nem egy tetkón múlik a boldogság.Fordított esetben viszont elgondolkodnék azon,hogy akarok-e komolyan valamit attól,aki egy halottra is féltékeny.Akkor az élőkre hogy reagálhat?
2011. aug. 22. 14:18
 42/46 anonim ***** válasza:

Sok tetoválásom van és zavarna.

Nem féltékenységből, hanem, mert úgy érezném, hogy még mindig hozzá kötődik és én nem fogok olyan "előkelő" helyet elfoglalni a szívében, mindig csak a múlton rágódna szerintem és nem tudna teljesen boldog lenni mással.

21/L

2011. aug. 22. 14:44
 43/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Nem nekem van ilyen tetoválásom, és nem is a közvetlen környezetemben szerencsére. Egy távolabbi ismerőssel történt meg az eset (kb. fél éve halt meg, és most lett rátetoválva), és erről beszélgettünk barátommal, kérdezte nekem mi a véleményem róla. Ugyanazt mondtam, mint a válaszadók többsége, hogy a név egy kicsit elriasztana engem, de ha már lezárta, akkor oké. Bár még ígyis furcsállom, hogy valaki így gyászol.

És kíváncsiak voltunk mások véleményére.

2011. aug. 22. 15:26
 44/46 anonim ***** válasza:

Ma 10:39-es vagyok.

Ha nincs ott a tetkó, talán nem jutna mindig eszembe. De így, hogy mindig azt látnám, amikor mondjuk rövidujjúban van, vagy levetkőzik, akkor mindig ez jutna eszembe.

2011. aug. 22. 15:34
 45/46 anonim válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna,kivéve ha hatalmas pl.egész hátas tetoválás lenne..

Ha neki ez segít a továbblépésben és az emléke megőrzésében akkor maximálisan mellette állok és nem érdekel,hogy egy másik nő neve van rajta hiszen már velem van .:)

Ő a múlt én meg a jelen..ennyi

19L

2011. aug. 23. 11:46
 46/46 anonim ***** válasza:
64%

Hàt én meg azt mondom, hogy ne hallgass a nôkre. A nôknél kicsinyesebb lényeket még nem làttam. Ha szeretsz vkit igazàn, akkor szereted, és tiszteled az emlékeit, és azokat is ,akiket szeret, vagy szeretett. Ebben az esetben nem megcsalàsrôl van szô!! Most akkor annak az embernek nem lesz senkije soha többet, mert tudott vkit igazàn szeretni?!

Felhàbotîtô az emberi korlàtoltsàg!!

2011. szept. 3. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!