Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ez téged? (főleg nők...

Zavarna ez téged? (főleg nők válasza érdekel)

Figyelt kérdés

Egy embernek hirtelen, balesetben meghal a házastársa, akit nagyon szeret, és emlékül magára tetováltatja a nevét egy kereszttel.

Később ez okozhat problémát a kapcsolataiban?

összejönnél olyannal, akinek ilyen tetoválása van, vagy zavarna?

2011. aug. 21. 22:42
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Zavarna, nem is hiszem, hogy gondolnék komoly kapcsolatra ilyen esetben. Ha emlékezni akar rá, jobb más módot választani rá, egy ékszert pl. 29/N
2011. aug. 22. 00:35
 32/46 anonim ***** válasza:

Őrültnek tűnhet, de engem nem zavarna, ha kicsi.

Szeretett egy nőt nagyon, az a múltja, azzal együtt szeretem. Lehet, hogy ez kellett a lezáráshoz.

25 vagyok, férjezett.

2011. aug. 22. 00:45
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem undorító és tiszteletlen dolog. Jó, hogy nem az arcképét tetováltatja a s*ggére, egy koszorúval. Őrizze meg az emlékét, de ne így.
2011. aug. 22. 01:13
 34/46 anonim ***** válasza:
nem zavarna... teljesen érthető, hogy ennyire szerette a társát...
2011. aug. 22. 06:35
 35/46 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. A volt párja meghalt, és ez igencsak nagy trauma. Ő így akarja őrizni az emlékét, ennyi. Ez, hogy ki hogy gyászol, vagy hogyan emlékezik meg elhúnyt szerettéről, nagyon személyes dolog. Az zavarna, ha engem a volt párjához hasonlítana, vagy folyton róla beszélne, de a tetoválás az nem.
2011. aug. 22. 08:58
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen nem múlhat következő kapcsolat, max akkor ha nem szereteten alapul hanem felszínes. Ha valaki ennyire szeret valakit akkor az mindig az élete része marad a szívében. Akkor meg miért ne lehetne a testén is egy jel. Ha szereti őt valaki utána, úgyis megbeszélik a miérteket. Engem nem zavarna. Ezzel az erővel soha senkivel nem kéne összejönni aki előtte nagyon szeretett valakit, mert az is fájhat nagyon. Mint ahogy fáj is sokaknál, teljesen jogtalanul. Engem nem zavarna, mert a múltja mindenkinek ott van a lelkében, az egész életében. Ezzel együtt kell eldöntenem szeretem e vagy sem. 37/nő
2011. aug. 22. 09:05
 37/46 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, szóval lehet, hogy írtak már ilyesmit előttem.

Nem a tetoválás zavarna, hanem az a tudat, hogy csak "második" lehetek.

23L

2011. aug. 22. 10:39
 38/46 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy a majdani párodat zavarhatja a tetoválás, de téged is gátol a lelki megnyugvásban szerintem, hiszen minden nap akár többször is eszedbe juttatja az a név a bőrödön.
2011. aug. 22. 11:46
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom eleve a tetoválást, de tudom mit akarsz mondani. Nem zavarna az, hogy emléket akar róla, ez szíve joga az embernek. Meghalt szerelmet teljesen elfelejteni nem lehet. Attól még jöhet egy másik nagy szerelem, de nem kell és nem is lehet összehsaonlítani a kettőt
2011. aug. 22. 12:27
 40/46 anonim ***** válasza:
58%
És ha nincsen tetoválása akkor nem gondolsz arra, hogy csak "második" lehetsz... Ez annyira butaság...
2011. aug. 22. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!