Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ez téged? (főleg nők...

Zavarna ez téged? (főleg nők válasza érdekel)

Figyelt kérdés

Egy embernek hirtelen, balesetben meghal a házastársa, akit nagyon szeret, és emlékül magára tetováltatja a nevét egy kereszttel.

Később ez okozhat problémát a kapcsolataiban?

összejönnél olyannal, akinek ilyen tetoválása van, vagy zavarna?

2011. aug. 21. 22:42
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy komoly és jól működő kapcsolatban az ember elfogadja a másikat a múltjával, és annak nyomaival együtt. Mégis inkább szerencsésebb lenne nem nevet kereszttel, hanem valami egyéb motívumot tetováltatni, ami ugyanúgy lehet kifejező, és rá emlékeztető. Elhunytak portréját / nevét egyébként sem szerencsés magunkra tetoválni, mert sosem fogod tudni elengedni, és akadályoz a további életed alakításában - ezt egy tetoválásokról szóló könyv írja.
2011. aug. 21. 22:53
 22/46 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna... szegény elvesztette a házastársát. Mi a baj egy tetovállással?
2011. aug. 21. 22:55
 23/46 anonim ***** válasza:
Engem akkor egy kicsit sem zavarna,ha biztos lennék benne,hogy felhőtlenül szeret.Vagyis,hogy már semmi nem köti a halott volt párjához.Ez egy kicsit nyers így,mert nehéz elképzelni,hogy nem köti semmi hozzá,de ha nekem kimutatná,hogy most igenis képes engem úgy szeretni,mint egykor őt,akkor nem zavarna.
2011. aug. 21. 22:57
 24/46 A kérdező kommentje:
22:52, de, engem is zavarna.:S csak kíváncsi voltam mások véleményére.
2011. aug. 21. 22:57
 25/46 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Úgysem a múltját nézném, és nem hiszem hogy képes lennék féltékeny lenni egy halott asszonyra...
2011. aug. 21. 23:03
 26/46 anonim ***** válasza:
Neked van ilyen tetoválásod, vagy csak úgy kérdezted? Engem is zavarna, mert akkor egy pillanatra se lehetne elfelejteni a feleségét, és valahogy mindig kettőnk között állna az emléke. Vagy nem is tudom, nagyon nehéz ezt megfogalmazni. Ugyanakkor ez nagyon szép is, ha valaki ennyire szereti a feleségét, hogy így állít örök emléket neki.
2011. aug. 21. 23:03
 27/46 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna,és mindig arra gondolnék,hogy a nyomába sem érhetek az elhunytnak,és hogy csakis vígasznak kellek.És ha ne adj isten,meghal egy másik szeretted is,annak a nevét is magadra varratod?
2011. aug. 21. 23:05
 28/46 anonim ***** válasza:
Érdekesek a válaszok, tehát csak akkor kételkednél abban, hogy téged igazán szeret e, hogy nem tudta elengedni a párját stb, ha ott egy tetoválás? Szerintem ha nincs valakinek ilyen tetoválása akkor is felmerülhet az, hogy sosem tudom "pótolni" az elhunyt szerelmét, de nem is kell. Szóval nekem sem feltétlenül tetszene, DE ha valakit szeretek és tudom, hogy is szeret akkor nem érdekelne hogy egy elhunyt személy neve van rá tetoválva. Megérteném azt hogy egykor egy olyan fontos embert veszített el mint amilyen fontos most én vagyok neki. Bár én inkább azt tanácsolom hogy ne nevet hanem egy rá emlékeztető dolgot tetováltass, amire ha ránézel ő jut eszedbe. A kereszt nem tetszik, mert nem vagyok vallásos, de ha te ezt érzed akkor csináltasd meg!
2011. aug. 21. 23:08
 29/46 anonim ***** válasza:

bocs, de én eléggé tudok derülni azon, ha valakinek bármilyen név van tetoválva a testére.

ha valami kép, motívum, ami rá emlékeztet, az még nem olyan vészes, de alapvetően nem jönnék össze olyan emberrel, akin valakinek a neve díszeleg...

volt már tetkós pasim, nagyon rendes srác volt, nincs bajom a tetováltakkal, de azért nem mind1, h mit varrat magára.

2011. aug. 21. 23:41
 30/46 anonim ***** válasza:

És nem gondolnátok arra, hogy akkor ez az ember biztos nagyon tud szeretni?

Nem ebből jön le, ki mennyire tud szeretni, már ne is haragudj. Kemény leszek, de méltósággal is el lehet viselni a szeretteink elvesztését, átvészelni a legrosszabb időket, anélkül, hogy ilyen agyament marhaságokat csinálnánk. Tudom, miről beszélek, mielőtt még esetleg letámadnál, hogy én biztos nem gyászoltam még.

2011. aug. 22. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!