Zavarna ha a férjetek/párotok ránctalanító krémmel kenegetné az arcát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 07:07
1/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Én is igényes vagyok, ő is legyen igényes :D Attól, hogy egymás mellett vagyunk, mint egy pár/férj és feleség, még szépek is lehetünk :)
Miért? Téged zavar?
2/17 anonim válasza:
Nem zavarna, én örülök az ilyen dolgoknak, odafigyel magára.Persze smink, meg társai már nekem se jön be.
3/17 anonim válasza:
Nem zavarna, de feleslegesnek tartanám.
4/17 anonim válasza:
Csak ha az enyemet hasznalna:D Egyebkent nem. Ferfiak is tehetnek ennyit a rancok ellen. Ennyi siman belefer.
5/17 anonim válasza:
nem, még örülnék is neki hogy igényes magára
6/17 anonim válasza:
Nem zavarna!Mivel férfi létemre én is kenem magam és uborkát is szoktam rá tenni az arcomra.Párom elég furán nézet rám elösször,de nekem a munkám miatt fontos az arcom hogy sokáig feszes maradjon a bőröm ugyanis gyűrött fejjel nem állhatok ki a vendég elé és szerintem amúgy sincs ebben semmi extra hogy valaki vigyáz a bőrére!
7/17 anonim válasza:
Ja és ha tehetek ellene hogy sokáig fiatalabbnak nézek ki akkor miért ne?
8/17 anonim válasza:
Egy ferfi dögös ha vannak ráncai:)
9/17 anonim válasza:
Kenegeti.
Mivel gyakran volt pattanásos az arca, egyszer javasoltam neki, hogy esténként tisztítsa meg (tonik, krém, néha bőrradír). Mikor rendbejött tőle a bőre, rákapott. Azóta nagyobb kiszerelésben vesszük a cuccokat, egyedül a krémekből veszünk két félét, mert nekem normál, neki meg enyhén zsíros a bőre.
Egyedül akkor mosolyogtam, amikor rájött, hogy a vattapamacs nem kompatibilis a borostával :))
10/17 anonim válasza:
Annyiból zavarna, hogy bedől az ilyen marhaságoknak. Amúgy nem érdekelne, ha lenne rá pénzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!