Zavarna ha a férjetek/párotok ránctalanító krémmel kenegetné az arcát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 07:07
11/17 anonim válasza:
Nem zavarna, de bevallom lehet, párszor kiröhögném :D
12/17 anonim válasza:
Furcsán néznék rá de nem zavarna.
Ez a vattapamacsos borostás story tetszik:)vizuális tipus vagyok:)
13/17 A kérdező kommentje:
Engem sem zavar.Egy férfin ugyanolyan rosszul mutatnak a ráncok,mint egy nőn.Érdekes,hogy van olyan,aki dögösnek tartja az öregedés jeleit.
2011. júl. 22. 10:04
14/17 anonim válasza:
Nem zavarna, de amennyire ismerem, sosem kenne magára ilyen kencéket.
Együtt szoktunk nevetni a buta reklámokon, ahol a húsz éves modell kislány keni magára a ránctalanító krémet és lám, nem ráncos:)
15/17 anonim válasza:
nem... sőt, volt hogy én mondtam neki, hogy nem ártana ha elkezdené kenni az arcát...deháát ő nem az a fajta férfi, aki erre vevő lenne... :D
16/17 anonim válasza:
Nem, még tetszene is, hogy jól akar kinézni. :)
Persze ha sokat költene ilyesmire, amikor nincs pénzünk, az zavarna. De az, hogy neki is van egy krémje, nem.
17/17 F.B.I. válasza:
nem, de az uborkákat nem kezdje el magára pakolgatni, mint ahogy a vizeletét se kezdje el meginni, mert Medveczky Ilona azt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!