Zavarna ez téged? (főleg nők válasza érdekel)
Egy embernek hirtelen, balesetben meghal a házastársa, akit nagyon szeret, és emlékül magára tetováltatja a nevét egy kereszttel.
Később ez okozhat problémát a kapcsolataiban?
összejönnél olyannal, akinek ilyen tetoválása van, vagy zavarna?
Ez nagyon nehéz kérdés. Engem zavarna, mert azt érezném, hogy én sosem foglalhatok el olyan helyet a szívében, mint amilyet az elhunyt házastárs foglalt; illetve, hogy engem talán sosem fog úgy szeretni. Bár ez nagyban függ az életkortól, meg egy csomó más körülménytől. Összességében fájdalmas lenne látnom. De azt nem tudnám megmondani, hogy kizáró ok lenne-e kapcsolat kialakításánál.
22L
bar én szeretem a tetovalast, de nagyon megrontana a kapcsolatunkat egy ilyen tetko... szerintem meg se probalnam ezt eroltetni a ferfival, mert nekem ugy jon le, mintha nem tudna elengedni a meghalt parjat, es en csak valami "potlek" vagy mi lennek szamara.... :/
26/N
Köszi a gyors válaszokat.
És nem gondolnátok arra, hogy akkor ez az ember biztos nagyon tud szeretni?
A tetoválás nem zavarna. De tetovált emberrel nem hiszem h összejönnék.(Nem nagyon tetszik a tetoválás(csak bizonyos méretig) Tehát ilyen egész hátas tetoválás nekem sok,de pl a tenyérnyi még belefér. Mivel a párját nagyon szerette akit elvesztett biztos meghallgatnám.S lehet össze is jönnék ha olyan. . Mondjuk ez értelmesebb tetkó mint egy mittomén hatalmas minta..
Hogy ez zavaró lehet e a későbbi kapcsolatban azt nem tudom. 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!