Őszintén. Eltartanátok az anyátokat pályakezdőként?
Anyám (54 éves) és úgy néz ki munkanélküli lesz hamarosan. Én pályakezdő vagyok, a minimálbérnél alig magasabb fizetéssel, nemrég kezdtem el dolgozni, eddig nem sok tartalékom van.
Beszélgettünk arról, hogy hogyan is tovább, ha neki nem lesz állása. Azt mondta, jó lenne, ha én tudnám fizetni a rezsit, bevásárlásokat, kutyatápot stb., (vagyis mindent), amíg nem talál munkát.
Én mondtam, hogy nem megyek bele, mivel én vagyok az, akinek semmije nincs és szeretnék végre a jövőmre koncentrálni. Neki van egy értékes háza, autója, tartaléka, "értékesebb" tárgyak pl. herendi porcelán, arany, festmények stb.
A rezsi felét, meg az ételek rám eső részét természetesen továbbra is fizetem, de mondtam, hogy amennyiben nem száll be a költségekbe, kiveszek valahol egy szobát és elköltözöm. Erre nem mondott semmit.
Nem tanácsokért jöttem ide, eldöntöttem már, de érdekelne, mások hogy vélekednek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!