Tizenévesek, ha nektek ilyen gyereketek lenne később, mint amilyenek most ti vagytok, eltartanátok meg jópofát vágnátok az egészhez?
Mivel engem se tart senki pórázon még a saját muterom se.
Így én sem tenném a gyerekemmel. Ha azt mondja el megy vhova menjen de vigyázzon magára.
Ha szexelni akar azt megteszi máshol ha vmit ki akar próbálni kifogja ha tiltják neki hanem.
Sajna sok fiatalt megfosztanak attól amit igazán szeretne. És emiatt később lehetnek önértékelési gondjai.
Magamból kiindulva akartam 3piercinget muter mondta h ha felmerem vállalni magam vele nem szól bele.
18 éves vagyok most. Szinte bármit csinálhatok felelősséggel meek el otthonról. Ezért nem is köti ki nekem senki h mit szabad mit nem.
Csak aza baj h mindig is kevés lesz az ien gondolkodású ember mint én. Pedig ez lenne a természetes.
18/F
Nincs értelme a kérdésnek sztem sem, mivel tini fejjel teljeen másképp látja mindenki a világot, és azt tartja jónak, normálisnak, amit ő csinál. Nem tudja elképzelni, hogy sok-sok év múlva majd a saját gyerekétől mit fog tolerálni és mit nem.
Mindig az szokott eszembe jutni, mennyit szekáltak anyámék amikor gyerek voltam, hogy a redőny madzagját nem rángassam, pláne ne tegyem a nyakam köré. Pedig olyan jó pótcselekvés volt. Ott az ágyon ülve, tévézés közben. Pont kézre állt meg minden.
Most, hogy gyerekeim vannak hülyét kapok, ha a redőny madzagját cibálják. :DDDD
Eltelt 20 év, és lám mekkora pálfordulás. És itt még csak nem is nagy dologról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!