Csak nekem fura, mikor tizenévesek azt mondják "a párom"?
Nekem ez a párom, inkább olyan középkorúakat jutatt eszembe, akik nincsenek megházasodva, de már azt se mondhatják, hogy a barátom, barátnőm. Én sose mondom így, eleinte a barátom volt, mostmár a vőlegényem, aztán a férjem lesz. De felnőttektől mondjuk nincs bajom vele, egyáltalán. De láttam itt már olyat, hogy 14-17 éves lánykák meg fiúcskák írták, hogy a párom. Csak szerintem vicces, furcsa?
23/L
Számomra is megmosolyogtató! :)
Az én szótáramban a "párom" az, akivel nemcsak hogy közösen tervezzük a jövőt, de egy fedél alatt is élünk, mégpedig önállóan, saját keresetünkből élünk meg mindenkitől függetlenül.
14-15 évesen szerintem a legtöbb gyerek nem halálosan szerelmes, max beképzelik maguknak. És a párom nekem is azt jelenti, akivel együtt élek, saját keresetből. Ő nevezetesen a férjem. Csak mosolyogni tudok a 14-15 éves komoly gyerekeken, akik minden, és mindenki ellen fordulnak a "párjukért", akit amúgyis elhagynak kb 2 hét múlva.
A másik mosolyogni való szerintem, mikor a szerető mondja egy másik nő férjére: a párom. Pedig közel sem az ő párja, hanem a feleségé, neki max szextársa, vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!