Csak nekem fura, mikor tizenévesek azt mondják "a párom"?
Nekem ez a párom, inkább olyan középkorúakat jutatt eszembe, akik nincsenek megházasodva, de már azt se mondhatják, hogy a barátom, barátnőm. Én sose mondom így, eleinte a barátom volt, mostmár a vőlegényem, aztán a férjem lesz. De felnőttektől mondjuk nincs bajom vele, egyáltalán. De láttam itt már olyat, hogy 14-17 éves lánykák meg fiúcskák írták, hogy a párom. Csak szerintem vicces, furcsa?
23/L
Miért ne lehetnék menyasszony emiatt? Mert nem szeretek egy kifejezést? Mert szerintem fura ha 15-16 évesek használják? Mert csak idősebbek ugranak be róla? Meg is kérdezem gyorsan a vőlegényemet, hogy jegyezhetett el, ha nem mondom azt neki, hogy a párom:)) Ő is utálja amúgy ezt a kifejezést.
Amúgy eygszer olvastam itt gyk-n egy kérdést, egy 14 éves fiú írta, hogy nagyon szeretné megcsókolni a PÁRJÁT, csak fél, hogy milyen lesz, mert még sosem csókolózott. Na ne mondja nekem senki, hogy nem nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!