Sok hallom/látom, hogy a tizenévesek (17-18-19. ) közötti párkapcsolatban van szünet, mikor mind2 fél elmegy ide-oda ahova akar persze bizonyos határokon belül. Felnőtteknél is van ilyen?
Mondhatni a harmadik naptól együtt lakunk a párommal. Mostmár négy éve vagyunk együtt. Természetesen mindketten dolgozunk, eljárunk külön-külön. A barátnőimmel egy évben 4-5x mentünk el hosszú hétvégére mikor még szinglik voltunk. Amikor már együtt voltam a párommal a második ilyen hétvégén már az első éjszaka után vágytam vissza. :-) Végül mindenkinek van már párja így a 4-5 alkalom lecsökkent 1/évre. Ettől független még elmegyünk kb havonta vacsorázni, találkozom a többi barátnőmmel, lemegyünk valahova táncolni, koncertre, elmegyünk a kollégákkal, de a párom ugyanígy... Csinálunk külön-külön programokat, ő elmegy a haverokkal horgászni stb.
De mivel szeretjük egymást nagyon hiányzik a másik ilyenkor.
Ha a bizonyos határt úgy értjük, hogy nem kacsingat másik nőre akkor az nem is igazán a klasszikus szünet azt inkább szabadságnak hívnám.
Szia.
Hát...nem tudom.Én 17 voltam,a párom 32,mikor összejöttünk,ez volt 8 éve,azóta összeházasodtunk 2004-ben,és még mindig dúl a love.Mi saját vállakozásban az első pillanattól a 24/7-ben együtt dolgozunk,havi 1 max.2 alkalommal mi is összetűzünk egymással,de még egyszer olyan nem volt,hogy valamelyikünk azt mondta volna,hogy hazamegy 1-2 napra.A házasság nem erről szól.
Valamint azzal sem értek egyet,hogy évente párszor én elmegyek a haverokkal,meg a párom is külön.Ez nem házasság.Ha megyünk,akkor a barátainkkal megyünk,és mindenki párban teszi ezt.Ha valaki épp akkor szingli,sebaj,de olyan,hogy házaspárok és külön..ccc..Ez a mai "modern" világ,nem csoda hogy a mai gyerekek azt tanulják,hogy ma ezzel holnap meg azzal...Egyik kolléganőm,miközben férjnél van,39 éves,és 3 gyereke van,discoba jár,és elmondja,hogy most ez a pasi környékezte meg,most az...szintén nem tudom,mi a jó ebben.Ez nem házasság.25 éves vagyok,van egy 20 fős nagyon közeli baráti társaságunk,akikkel minden hónapban egyszer összejövünk,csak a felnőttek,hatalmasakat bridzsezünk,beszélgetünk,bulizunk,de sosem külön.
Hozzáteszek egy dolgot,mindenkinek egyéni joga,kivel,hogyan él,ez az én szubjektív véleményem volt a kérdésedre.
Boldog Karácsonyt!!!
Én meg egyáltalán nem arról beszélek, hogy a "szünetben" mind2-en elmegyünk pasizni/csajozni. Szerintem egy kapcsolatban igenis kell néha 1-1 nap amikor külön vannak, "pihenhetnek", a csaj elmegy a barátnőivel vásárolni, a pasi meg elmegy a haverjaival kártyázni vagy inni. 1-2 napról van szó.
persze akik már együtt laknak annál ez nem igen oldható meg, hisz ott van más "probléma" is, sokkal nagyobb mint az hogy legyen-e szünet vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!