Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megengedett egy kis szünet egy párkapcsolatban? Részletek tovább.
Az van hogy a párommal majdnem fél évre el fogunk szakadni pár hónap múlva tanulmányi okokból. Ő megy külföldre, talán én is.
Felszikrázott bennem a gondolat, hogy nem e lehetne így egy kis szex esetleg másokkal. Egyrészt, mert eléggé frusztráltságot okoz a szexhiány ennyi időn át, másfelől eléggé kívánnék egy kis változatosságot. Nem érzelmileg, csak testileg.
Több mint 3 éve vagyunk együtt, és elsők voltunk egymásnak. Együtt tapasztaltuk ki mi a jó a szexben magunknak, egymásnak.
Persze ezeket a gondolataimat még nem mertem elmesélni neki, de itt szívesen megosztom.
Ti voltatok más hasonló cipőben? Gondolom legtöbben már túl vagytok több partneren, úgyhogy ez nektek nem nagy ügy.
Szia!
Őszintén: szerintem nem megengedett és szerintem félév az csak félév... ki lehet bírni. Én így látom. DE
Ha ő az fajta ( úgy gondolod ), akkor megpróbálhatod megbeszélni vele ezt a dolgot, de ez egyrészt veszélyes is..
Elvégre az intim kapcsolat könnyen előhozhatja olyan problémátok amik egyébként nem jönnek fel ( lásd: szeretem -e még, boldog vagyok-e vele, kiélem-e magam vele, stB )
Másrészt, ha nem az a fajta, rosszul gondoltad, akkor igen nagy perpatvar keveredhet ebből, mert akkor 100% hogy rosszul fog neki esni, és ismét előjöhetnek a feljebb említettek.
Ismétlem, én ezt nem akarnám, meg nem is engedném Páromnak. Sztem inkább próbáld meg feldobni valami újjal a szexet, vagy kipróbálhatjátok a cam-ot, bár nem hiszem hogy abba nagy élmény van.
21/f
UI: am több párom volt, ez a 3. komoly kapcsolatom.
Én például nem vagyok túl több partneren. Illetve jártam egy fiúval másfél évig 14-16 éves korom között, de a jelenlegi barátom volt az első szexuális téren. Neki én vagyok a 2. Nekem meg se fordulna a fejemben ilyesmi, amit írtál :O Szerelmes vagyok belé, már majdnem 4 éve, nagyon boldogok vagyunk együtt, és ha évekre kéne elszakadnunk egymástól, akkor is hű maradnék hozzá! Sose értettem, hogy ha valaki igazán szerelmes a párjába, akkor miért akar kipróbálni másokat... Számomra a szeretkezés a szerelmünk kiteljesülése, amit nem tudnék elképzelni se mással Rajta kívül, és nem is akarom mással. Szerintem egy olyan párkapcsolat, amiben a felek kölcsönösen szerelmesek egymásba, kibír ennyi időt, és nincs szükség szünetre. Ha Te már nem vagy olyan szerelmes, és kipróbálnál másokat, akkor lehet, hogy meg kéne próbálni helyre hoznotok a kapcsolatotokat, még mielőtt teljesen kihűl.. Egyébként például egyik barátnőméknél 2,5 év után jött el ez, hogy egyikük elment külföldre fél évet tanulni. A lány még szerelmes volt, a fiú már nem nagyon. Mégis kibírták egymás megcsalása nélkül. Aztán mikor újra együtt lehettek itthon, rájöttek, hogy már nincs meg a szerelem, és így szakítottak. Tehát még ők sem, akik már "csak" szerették egymást (csak már nem szerelemmel) és tisztelték egymást csalták meg egymást, és eszükbe se jutott közben.
Ha ennyire instabil a kapcsolat, hogy ilyen felmerül valamelyik félben, akkor ott rendbe kell hozni a dolgokat. Olyan párt is ismerek, akik másfél éve úgy vannak együtt, hogy a srác Amerikában van, és meg se fordult a fejükben, hogy szakítsanak, szünetet tartsanak, megcsalják egymást. Szerelmesek, és másfél évi után most először találkoznak újra nyáron...
Úgyhogy szerintem ez egyedül azon múlik, hogy szerelmesek vagytok e. Ha igen, akkor nem állhat közétek fél év, ha pedig nem, akkor meg amúgy is jobb elválni.
20L
Ja, én is úgy sejtem, hogy game over a fantazmagóriám. De akkor is bennem van, nem tehetek róla. Amúgy meg szeretem, nem akarnám ott hagyni. De ez a kicsit állatiasnak nevezhető vágy akkor is bennem van.
Na meg mikor egy részegesebb egyetemi bulin szóba elegyedek valakivel, azt mondom hogy van párom, az meg nevetgélve azt mondja, hogy csak az étlapot nézegetni, de nem kóstolni nem az igaz, na az kicsit idegesít.
Áh nem tudom mit tegyek magammal, abuszrd ez az egész. Ez a HAGYD OTT! tanácsokat meg nem kérek, nem erről van szó.
A hozzászólásod alapján nem vagy már szerelmes a párodba. Ha így lenne, akkor nem kezdenél ki mással buliban (részegen sem), és nem fantáziálnál másokról, mert a párod számodra az egyetlen, a legjobb, a legszexibb, a legtökéletesebb minden téren...
Szerintem inkább most szakítsatok, mert így mindkettőtöknek lesz lehetősége megtalálni az igazi szerelmet, akár az alatt a fél év alatt...
Félre értettél, nem kezdtem ki senkivel sem semmilyen buliban.
Ennyire rossz ember lennék?.... :( Jól lehúztátok a kedvem. Bár megérdemlem...
Ez tényleg fura. Az ember itt is meg ott is akar lenni egyszerre.
Nem hiszem hogy lenne megcsalás, az nem szép dolog.
Amúgy én fiú vagyok, nem lány :D Nem volt egyértelmű, nem is tértem ki rá eddig, az is igaz.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!