Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünet a párkapcsolatban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünet a párkapcsolatban. Nálatok bevált?

Figyelt kérdés
Tartottatok már szünetet, ilyen-olyan okokból kifolyólag a párotokkal? Mennyi ideig? Ártott, vagy újra egymásra találtatok?
2010. máj. 2. 14:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Mi épp most tartunk szünetet a barátommal,az állandó féltékenykedésem miatt..nemtudom milesz a vége de majd írok:(
2010. máj. 2. 14:35
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
ha feljön ez a "szüneteljünk" dolog annak nagyon szakítás szaga van, és a vége általában szakítás:S
2010. máj. 2. 14:35
 3/14 A kérdező kommentje:

Elsőnek: sajnálom :S

De úgy látom te nagyon szereted. Majd írj, mi történt, addig kitartás!

2010. máj. 2. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen nagyon szeretem ez a baj:(

Mondtam hogy döntse el,hogy velemmarad vagy szakít,de nelegyen szünet:( dehát hajthatatlan..most nemis fogunk 2hétig se találkozni se beszélni:( remélem nemfog szakítani:/

2010. máj. 2. 14:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tartom, ha már valaki eljut odáig hogy szüneteltessen akkor értelmetlen a kapcsolat.
2010. máj. 2. 14:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a szünetben. Az már a szakításra rávezetés.
2010. máj. 2. 14:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Én akkor jöttem össze a barátommal, amikor az excsaja szünetet kért, neki meg tele lett a ..... a lánnyal, ez két éve volt, szóval náluk jó hosszúra nyúlt a szünet :) meg nem is javított sokat a kapcsolatukon :)
2010. máj. 2. 15:29
 8/14 anonim ***** válasza:

nálunk most volt 1 hét a barátnömmel ma találkozunk és együtt is leszünk egász este nálunk bevált hála istennek

21/F

2010. máj. 2. 16:46
 9/14 anonim ***** válasza:
drukkolok az elözö vagyok
2010. máj. 2. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

Sztem a szünet mindig a szakíts előjátéka. Ha vki nekem azt mondja h szünetet kér, akkor én onnantól már nem nagyon szoktam várni rá, mert sztem 1értelmű ezután a végkifejlet. Jó esetben szakítás, rosszabb esetben még 1kis vergődés, időhúzás a szakítás előtt, de a végeredményen ez mit sem változtat.

"életművész"

2010. máj. 2. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!