Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megengedett egy kis szünet egy párkapcsolatban? Részletek tovább.
Az van hogy a párommal majdnem fél évre el fogunk szakadni pár hónap múlva tanulmányi okokból. Ő megy külföldre, talán én is.
Felszikrázott bennem a gondolat, hogy nem e lehetne így egy kis szex esetleg másokkal. Egyrészt, mert eléggé frusztráltságot okoz a szexhiány ennyi időn át, másfelől eléggé kívánnék egy kis változatosságot. Nem érzelmileg, csak testileg.
Több mint 3 éve vagyunk együtt, és elsők voltunk egymásnak. Együtt tapasztaltuk ki mi a jó a szexben magunknak, egymásnak.
Persze ezeket a gondolataimat még nem mertem elmesélni neki, de itt szívesen megosztom.
Ti voltatok más hasonló cipőben? Gondolom legtöbben már túl vagytok több partneren, úgyhogy ez nektek nem nagy ügy.
Szerintem sem fér bele a szünet..ha mással akarsz dugni, tedd, de akkor szépen mondd el a barátnődnek a véleményed! MEgjegyezném, nem fogja jól fogadni...
Én 9 éve vagyok a férjemmel, nem dugtunk félre, fel sem merült bennünk sosem..és még öregek sem vagyunk és 25, ő 26...
és 2 héten belül születik a kislányunk, és bizony a terhesség alatt volt olyan mikor 18 hétig tiltva volt a sex..kibírtuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!