Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet még esélyünk? Párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyünk? Párkapcsolatban szünet, mennyire vezet jóra?

Figyelt kérdés
nagyon félek,a barátnőm időt kért,mert nem tudja mit érez,fél h elveszít, de 9 hónapja vagyunk együtt iigy ez nem oszlatja el a félelmem:( buta kérdés tudom:s tapasztalatokra vagyok kíváncsi hogy veletek ezek után mit történt?
2009. júl. 8. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:

hát tőlem még nem kértek szünetet, de szerintem kétesélyes. Ezalatt vagy rájön,hogy mennyire hiányzol neki meg minden, vagy pedig arra,hogy vége a kapcsolatnak. Én kértem egyszer szünetet és aztán rájöttem,hogy mennyire fontos nekem a srác.

Mindenképpen hagyj neki időt, ne zaklasd,hagy gondolkodjon nyugodtan és találjon rá arra,amit érez.

2009. júl. 8. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

nálunk volt szünet....

1 hét után kibékültünk és minden happy volt 3 hónapig aztán végleg szakítottunk...:(

nem voltam boldog és mindkettőnknek nehéz volt, de talán így a legjobb, ha már nincs meg az a szerelem és sok a veszekedés akkor jobb így, legalábbis nálunk sok veszekedés volt, és hiába szerettünk egymást mikor mindenen összekaptunk. :(

Túltettem magam rajta, ennek már 5 hónapja és minden "ok", kivéve hogy megjelent megint a pasim és nemtom hogy most mit akar megint....de nem terelek

tudod ha időt kér valaki akkor nem biztos abban amit érez márpedig a szerelem nem talán kérdése, valakit szeretsz vagy nem szeretsz, ha nem tudod ott már baj van:(

remélem tudtam valamennyire segíteni

2009. júl. 8. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
igen,akár hogy is úgy lesz a legjobb...:( köszönöm h válaszoltatok
2009. júl. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!