Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyünk? Párkapcsolatban szünet, mennyire vezet jóra?
hát tőlem még nem kértek szünetet, de szerintem kétesélyes. Ezalatt vagy rájön,hogy mennyire hiányzol neki meg minden, vagy pedig arra,hogy vége a kapcsolatnak. Én kértem egyszer szünetet és aztán rájöttem,hogy mennyire fontos nekem a srác.
Mindenképpen hagyj neki időt, ne zaklasd,hagy gondolkodjon nyugodtan és találjon rá arra,amit érez.
nálunk volt szünet....
1 hét után kibékültünk és minden happy volt 3 hónapig aztán végleg szakítottunk...:(
nem voltam boldog és mindkettőnknek nehéz volt, de talán így a legjobb, ha már nincs meg az a szerelem és sok a veszekedés akkor jobb így, legalábbis nálunk sok veszekedés volt, és hiába szerettünk egymást mikor mindenen összekaptunk. :(
Túltettem magam rajta, ennek már 5 hónapja és minden "ok", kivéve hogy megjelent megint a pasim és nemtom hogy most mit akar megint....de nem terelek
tudod ha időt kér valaki akkor nem biztos abban amit érez márpedig a szerelem nem talán kérdése, valakit szeretsz vagy nem szeretsz, ha nem tudod ott már baj van:(
remélem tudtam valamennyire segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!