Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha felnőtt gyerekként otthon...

Ha felnőtt gyerekként otthon laksz, és már van saját fizetésed, hozzájárulsz a családi kasszához? Ha igen mennyivel? Ha nem, miért? Hogyan osszátok be a fizut, elköltitek, vagy raktok félre?

Figyelt kérdés
Szülők válaszát is várom,hogy náluk hogy működik ez a dolog?
2009. ápr. 15. 11:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
az én nővérem itthon lakik a gyerekkel,aki 2 éves(tesóm egyedül álló anyuka lett) dolgozik,kapja a csalédi potlékot,meg a gyedet,és mégse ad le itthon semmit! Nekem meg miatta kell majdnem hogy az egész fizetésemet leadnmom h megtudjunk élni... :S
2009. ápr. 15. 19:19
 22/23 anonim ***** válasza:
71%

19:19 - Nem lep meg, hogy a nővéred a kicsi gyerek mellett nem segít be pluszba anyagilag...

Ja igen, ha valaki kicsiből él és csak magára számíthat (nem anyagiak miatt, hanem szülői hozzáállás és önzés miatt), és azért nem ad le a szülőknek, akkor az ugyanilyen jogos. Akárki lepontozza az olyan válaszokat, legyen ilyen helyzetben egyszer, és megtudja, hogy mennyi az annyi...

2009. ápr. 15. 19:22
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

19:19 vagyok. Engem ez azért zavar,mert megtudtam h tesóm azért válalta be a gyereket h megtartsa a pasiját majd nem 2 évig sikerült is neki végül is... A pasija is itt lakott nálunk majdnem egy évet,1 hónapja költözött el. Ő is dolgozik havi 80-90ez keres,és amig ott lakott nálunk akkor se adtak semmit,jó,ha 3ukra leadtak 10-13 ezer ft-t. pedig annak idején ugy egyeztek meg anyámmal h adnak 3jukra rezsire meg kajára meg mindenre együtt 30 ezer ft-t. talán az elején még oda adták,de uttána már nem. tesóm még arra se képes h ha már nem fizet semmit,legalább elmosogasson. Sokszor mikor hazamegyel délutános műszakból,ha szeretnék enni vacsira vmit,akkor elötte el kell mosogatnom :S

ezért nem érzem fairnek h én dolgozok,ez meg mint kiskirály(nő) el van a pénzéből... nekem nem az volt az álmom h érettségi után menjek dolgozni. Ott akartam maradni a suliba 5.-6.évre,de ott kellett maradnom a nyári melóhelyemen,mert láttam h tesómék nem fizetnek semmit... :S

2009. ápr. 15. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!