Mit szólsz azokhoz az anyákhoz, akik otthon vannak a kicsibabával, az alig nagyobbat 2 évest meg bölcsibe adják?
Egy csomó helyen ezt látom és el vagyok képedve!
Ez csak belőlem vált ki értetlenkedést,valójában meg normális?
Ovibairatásnál is hallottam,hogy hány 3 évest utasítottak el -helyhiány miatt- mondván,hogy anyuka úgyis otthon van a picivel!
Ti 2 kisgyerek mellett ezt hogy oldanátok meg?
Szintén beadnátok a "nagyobbat"?
Nem akarom senki érzéseit megbántani,de kiváncsi vagyok,hogy ennek mi az értelme!???
Nekem nem lenne pofám ilyesmit csinálni.
Az egy dolog, hogy a gyereknek jót tesz a közösség, de a bölcsikben általában helyhiány van, így az otthon ülő anyuka gyereke lehet, hogy elveszi a helyet egy dolgozó anyuka gyereke elől.
A barátnőm pont most mesélte, hogy náluk a bölcsiben az egyik anyuka szülőire a kisebbik babával jött, akivel otthon van. Azt mondta, ilyen felháborodott susmorgást még nem hallott! És szerintem jogosan voltak az anyukák felháborodva.
Lehet, hogy azt mondják majd itt sokan, hogy könnyen beszélek, mert nincs gyerekem. Ez igaz, most várjuk az elsőt. De ha esetleg hamar jön a kistesó, eszembe se fog jutni, hogy bölcsibe adjam a nagyobbat.
Én is jártam bölcsibe,a kislányom is!
Ő is szerette,én is annakidején.
Nekem nem a bölcsödével van problémám,csupán nem értem a 2 éves miért nem lehet otthon anyával,meg a 4 hónapossal!
A bölcsibe,ahová a lányom jár még,8 kicsit utasítottak el,mert anyuka otthon van a picivel,az oviban,ahová én most irattam 13at!
Ennyi problémás gyerek lenne?
És nem ítélkezek,hanem ÉRTETLENKEDEK!
Ezért szeretnék rá választ kapni!
Nem vagyunk egyformák, jelenleg azt gondolom hogy én biztosan nem adnám be a bölcsibe a nagyobbat, de mivel még nincs gyerekem nem tudhatom akkor hogy lesz. Viszont az egyik ismerősöm magán bölcsit fizet a nagyobbnak, azzal indokolja hogy nem tud kellőképpen foglalozni vele mert túl eleven, hogy nem tud egész nap csak vele foglalkozni.
Egyébként a mai világban elég nehéz megélni, és az is lehet hogy valaki azért adja be a bölcsibe, mert otthon muszáj munkát vállalnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!