Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas nők! Ha szerintetek a...

Házas nők! Ha szerintetek a férfiaknak nem tetszenek a szilikonos mellű, póthajas nők, miért velük csalják meg a családanyákat?

Figyelt kérdés

Szerintem a mai világban külön jó "befektetés" ha műnővé válsz. Ha ehhez még intelligencia és kedvesség is párosul, a férfi úgy fogja érezni megfogta az Isten haját.

Ti mit gondoltok erről? Őszintén, nem szeretnétek ilyen nőkké válni? Ha nem, miért nem? Esetleg már ebbe a típusba tartoztok?

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 9. 15:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%
Ezt a nőt ismerem, anno az üzletünkbe járt, hát a maga munkájában profi, de azért ne általánosíts, Póthaja és szilikon melle a legtöbb szépségkirálynőnek is van, mégse így néznek ki. Ez a lány ebből él, a szexet hirdeti a külsejével is, de ha pasi lennék, bottal se.
2011. aug. 9. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:

Exkluzív, szilikonos, szőke, plázacica elkényeztet profi mélytorkos franciával, forró, szűk kis piercinges puncikával, és még sok más ínyencséggel igényes, diszkrét magánlakásomon.

na ugye tudod , hogy ők a KURV.K? nem minden szilikonos nő kurv.

2011. aug. 9. 15:45
 23/29 anonim ***** válasza:
61%

Őszintén nem. :) Ha ebba a típusba tartoznék, elveszne belőlem a lényeg, amit szeretek magamban és amit szeretnek bennem mások. Az meg miért lenne jó nekem?

Nem akarom, hogy pasik velem csalják mások a feleségüket, MERT én nem csalnám meg a férjemet. Tehát nem vagyok célcsoport.

Ha nem lenne férjem, akkor sem lennék senki szeretője, mert én tartom magam annyira, hogy első legyek és egyetlen.

Nem félek, hogy meg fog csalni a férjem, mert a kapcsolatunk kettőnkön múlik. Hiába jön egy szilikonbaba, pillanatnyilag labdába sem rúg mellettem. Ha meg elszúrjuk a házasságunkat, és emiatt másfelé kacsingat, nem a szilikonon fog múlni.

2011. aug. 9. 15:47
 24/29 anonim ***** válasza:

"Szerintem a mai világban külön jó "befektetés" ha műnővé válsz."

Nem értem, hogy ez mitöl lenne jo befektetés? Azon kivül, hogy rudtáncosként, prostiként eltudsz helyezkedni, semmilyen más "előnye" nincs. Pláne ha, ilyen gusztustalan, ordas #####ról van szó, mint akit linkeltél.

Egy szilikonos lány is lehet csinos, de a többség a tipikusan faluról feljött,csunyáncska kis liba, akinek semmilyen végzettsége, tudása nincs, csak 1 dologhoz ért, és hogy jobban menjen a biznisz, feltuningolja magát.

Ilyen pl:

[link]

Ha leveszed a sminket, meg a pothajat, meg egyéb extrákat róla, látod, hogy csak egy csunyácska, kapafogú, lofejű vidéki luvnya.

2011. aug. 9. 15:55
 25/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:55

ez az alekosz nőcske akármit is csinál magával akkor is rusnya marad

2011. aug. 9. 15:58
 26/29 anonim ***** válasza:
Most linkeltetek ilyen bányarémeket, de azért vannak nagyon szép nők, akiknél észre se veszitek a csalást.Póthaja a legtöbb sztárnak van, és kisebb plasztikai beavatkozása, csak nem viszik túlzásba.Demi Moore agyon van műtve, mégis gyönyörű ennyi idősen, és ha ránézel, nem egy műnő benyomását kelti.
2011. aug. 9. 16:05
 27/29 anonim ***** válasza:

szerintem a legtöbb hűtlen férfi nem a szilikonos műmacákkal lép félre...

amúgy nem szeretnék műnő lenni...köszönöm szépen de én és a férjem is hála égnek a természetességre szavazunk... :)

2011. aug. 9. 16:56
 28/29 anonim ***** válasza:
61%

nem, nem szeretnék. attól félek, akkor olyan hapsiknak jönnék be, akik nekem nem, és pont azok néznének ócska ribinek, akik nekem szimpatikusak.

szeretem magamat, igaz nem vagyok egy nagy szépség, de van kisugárzásom és többen mondták már, h bájos vagyok.

néha szeretnék az a végzet asszonya-típus lenni, de nekem ez adatott :)

nem bánom, így is kapok elég pozitív visszajelzést, senki más bőrébe nem bújnék bele. de komolyan.

2011. aug. 9. 17:29
 29/29 anonim ***** válasza:
A természetes szép nő az igazi, az ilyenek csak szánalmas műanyagok, most bármilyik nő csinálhat magából ilyet, magára ken ilyet meg olyat, feltvarrat magára ezt azt. Ebbe semmi szép nincs. Giccses, izlésficamos.SZóval nincs igazad. Egy férfinek olyan nő kell még kalandra is aki a zuhany alatt smink nélkül sem vall szégyent.
2011. aug. 9. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!