Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas nők! Ha szerintetek a...

Házas nők! Ha szerintetek a férfiaknak nem tetszenek a szilikonos mellű, póthajas nők, miért velük csalják meg a családanyákat?

Figyelt kérdés

Szerintem a mai világban külön jó "befektetés" ha műnővé válsz. Ha ehhez még intelligencia és kedvesség is párosul, a férfi úgy fogja érezni megfogta az Isten haját.

Ti mit gondoltok erről? Őszintén, nem szeretnétek ilyen nőkké válni? Ha nem, miért nem? Esetleg már ebbe a típusba tartoztok?

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 9. 15:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Azért hülyeségeket ne beszéljünk már. Ki mondta hogy minden férfi az ilyenekkel kefél félre. Én amiket eddig tapasztaltam mindig sokkal gázabb nőkkel keféltek a feleségek meg szép és csinosak voltak.
2011. aug. 9. 15:17
 2/29 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nagyon sekélyes felfogás, ha csak a külsőhöz párosítja a megcsalást valaki. Erre nagyon jó mondás,hogy a szép nőket is megcsalják. És elég sok esetben náluk csúnyábbal. Nem hinném,hogy pusztán ez a mérvadó.

Simán el tudom képzelni,hogy nem minden pasi szereti ezeket a nőket. És nem álltalánosítani akarok, de a túl cicás külsőhöz nagyon ritkán járul intelligencia. Na már most azért hála Istennek van olyan pasi, akinek pedig kell. Az én férjem biztos nem plázacicával csalna meg, pedig anno, amikor összejöttünk nekem is elég fontos volt a külső a divat. Utána mondta el,hogy annyira nem bánja,hogy már más az értékrendben. Intelligens férfiként őt taszítja a nagy mell,nagy száj, kevés ész. Ő tuti nem ilyennel csalna meg,ha megcsalna! Szerintem ő egy szolidabb, de szép nőt választana. Azért reméljük nem kerül rá sor!:)

Őszintén nem szeretnék ilyenné válni. Kevés nőnek "áll jól" ez a fajta külső. Nem szeretem a túlzásokat semmiben. Pedig a 15 cm-es tűsarok, felfújt cici, száj, platina szőke póthaj már nekem az!

2011. aug. 9. 15:21
 3/29 anonim ***** válasza:
47%
a szilikonos, póthajas nők szerinted csak b.szni jók? Ők is lehetnek családanyák és van is elég sok ilyen ismerősöm, de mind normális.
2011. aug. 9. 15:23
 4/29 anonim ***** válasza:
77%
Elsőnél a pont :) Így igaz... Meg sztem a h*lye nők akarnak mű nők lenni.
2011. aug. 9. 15:24
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

Ha képes megcsalni,akkor mehet felőlem világgá...

had ne kelljen már magam plasztikáztatni hogy 2 gyerek után is ugy tetszek neki mint 25 évesen...

majd ha ő a sörhasát felvarratja..

6/29 anonim ***** válasza:
49%

Èn nem szeretnék szilikon melleket de ha megszületik a második gyerek akkor szeretnék egy korrekciós mütétet mert már igen csúnyák a melleim.

minap voltunk fürdöbe ahol egy család volt. látszott hogy jómoduak (külföld) és 4 gyerekkel voltak 12-1 éves kor között. a nönek még az alakja is jó volt. habár a haja teljesen rövid volt és lógó szottyadt mellek. az apuka is jól nézett ki, nem volt kigyúrt de normál test, nem volt elhízva vagy ilyesmi. szerintem egy férfinak is jár annyi hogy ne az asszony szottyadt melleit kelljen nézni.

szerintem a 4-ik után az enyémek is így néznének ki. mi meg is beszéltük a párommal hogy ha 2 gyereknél megállunk és visszafogytam teljesen megint akkor mehetek rögtön a késalá.

de ettöl cica baba nem leszek, de nekem is és páromnak is jobb lesz.

7/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha megcsal a párom,nem hinném,hogy ilyen nővel fog. Hamarabb elhiszem,hogy a boltoscsaj lesz a befutó,ahol minden reggel megáll reggelit venni.Nem kell messzire menni ahhoz,hogy becsajozzon valaki. Ne feledd,a legtöbb pasi nem nőzni megy,csak az alkalom szüli a helyzetet és hát néha megesik.Ne félj a plázacicáktól.
2011. aug. 9. 15:25
 8/29 anonim ***** válasza:
84%

nem szeretnék ilyenné válni, mert közönséges. és nem akarnám, hogy ostobának tartsanak. az olyan férfi, aki erre bukik, magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. ilyen férfi nekem se kéne, mert kb. alapjaiban különbözik a világnézetünk.

szép, csinos, ápolt, igényes viszont nagyon is akarok lenni. de nem műdolgokkal, és nem úgy, hogy kipakolom a melleimet, meg miniszoknyában járok.

2011. aug. 9. 15:27
 9/29 ava87 ***** válasza:
48%

Ha egyszer a férjemnek úgy tetszettem meg, ahogy vagyok, akkor miért kéne neki olyan nő, aki homlokegyenest az ellenkezőképpen néz ki?

Én saját magamat is eléggé csinosnak tartom, de nem vagyok az a plasztik cicababa. És nem is akarnék így kinézni.

2011. aug. 9. 15:27
 10/29 anonim ***** válasza:
44%
Van póthajam, mert soha nem lenne olyan hosszú, de teljesen természetes. Sok nő van, akiről nem is gondolnád, hogy szilikonos mű nő, mert teljesen természetes. Szerintem a pasik nem ezt nézik hanem az összhatást. Azért, hogy valaki műnőként szép legyen alap is kell, mert ha egy ronda nőt próbálsz építgetni, az még ronda lesz, csak extrákkal.És szerintem a pasik is a természetesen szépet szeretik.
2011. aug. 9. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!