Házas nők! Ha szerintetek a férfiaknak nem tetszenek a szilikonos mellű, póthajas nők, miért velük csalják meg a családanyákat?
Szerintem a mai világban külön jó "befektetés" ha műnővé válsz. Ha ehhez még intelligencia és kedvesség is párosul, a férfi úgy fogja érezni megfogta az Isten haját.
Ti mit gondoltok erről? Őszintén, nem szeretnétek ilyen nőkké válni? Ha nem, miért nem? Esetleg már ebbe a típusba tartoztok?
Köszi a válaszokat!
Ha megcsal, akkor nem mindegy, hogy kivel csal meg? Nem értem... Kizárt, hogy amiatt csalna meg, mert nincs szilikoncicim, meg póthajam. Nem azt mondom, hogy nem mennék el egy mellkorrekciós műtétre, ha születne 3 gyerekünk, de a szilikon egyenesen taszít. Egyébként, az elsőnek tényleg igaza van!
Egyébként, attól mert intelligens egy pasi, még nem jelenti azt, hogy ne tetszhetne neki egy szilikonmell.. :) Nem értem az összefüggést.. De mindegy.
ha egy nő jól néz ki akkor persze hogy buknak rá a pasik. pláne ha még kedves is és intelligens is. és azért valljuk be a pasik a nőies ,szép nőkre buknak, nem a + 30 kilós, melegítős, zsíros hajú nőkre akik semmit nem adnak magukra.
nekem nincs műmellem , se póthajam sőt műkörmöm sem, viszont rendszeresen sportolok,egészségesen étkezem, divatos ruhákban , magassarkúban járok, sminkelem magam.nőies nő vagyok.
sőt az sem zárom ki hogy két gyerek után majd szilikont tetetek be ha már nem lesz olyan szép a mellem. nem fogom elhagyni magam ha rajtam múlik a dolog. egyébként általában a megcsalásoknál nem is biztos hogy a szerető jobban néz ki mint a feleség, szóval ez nem csak a külsőn múlik.
A legtöbb nő igenis szép akar lenni, a probléma ott van, hogy a szilikontol, és a pothajtol nem lesznek szebbek.
Én kifejezetten azt vettem észre, hogy általában azoknak van szüksége ilyen extrákra, akik alapjáraton nem tul esztétikusak.
Szerintem nagyon érdekes lehet annak az embernek az izlése, aki ezeket a nőket tartja gyönyörűnek.
Nincs szükségem póthajra: hosszú, dús hajam van. Nincs szükségem szilikonos mellekre: amúgy is C-D kosaras melltartókat hordok. A férjem imád, csodál, gyönyörűnek, intelligensnek tart, ráadásul kedves is vagyok.
Vannak dolgok, amiken a szeretnék változtatni, pl. csípőből nem ártana leadni egy kicsit, de csak a saját kedvemért, hogy elégedett legyek magammal.
Semmi szükségem rá, hogy mű dolgokat rakjak magamra.
A másik: a férfiak többsége nem foglalkozik azzal, hogy az a mell szilikonos, vagy nem, a haj pót, vagy nem, ha esztétikus. Ilyenkor sokan észre sem veszik, hogy nem eredeti.
"És egy VALÓBAN intelligens pasinak viszont fontos,hogy azért tudjon vele beszélgetni!"
Aha, kezdjük ott, hogy egy intelligens pasi félre sem lép. A másik, hogy ha megcsalni szeretné a feleségét (1-2 alkalommal) akkor miért is kéne annyira beszélgetnie azzal a nővel?? Ő csak egy szexet akar, nem társalgóórákat.
Én nem házas nő vagyok, hanem szerető.
Nincs se póthajam, se szilikonmellem, se műszempillám, még a körmömet se festem. Egyszerűen csak kedves vagyok, mosolygós, és fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!