Összejönnél egy olyan pasival aki szerint nem vagy bombázó, csak szép?
Megismerkedtem egy pasival, igaz kicsit egós, de sebaj. Taliztunk, jó is volt. Majd egy msn-es beszélgetés során felemlitette az ex ,csaját,, azért tettem idézőjelbe, m csak kétszer találkoztak (csaj nem akart többé). Amikor erről a csajról beszél, el van szállva, h milyen bombázó és mennyi pasi irigyelhette, amikor moziban meglátták vele...milyen modell alkatú,stb, de hogy nem tudna ilyen csajjal mit kezdeni, m úgymond belül üres (szerintem ezt csak azért mondta, m a csaj lerázta). Közben küldtem régebbi fotót magamról, ahol még nem volt súlyfeleslegem (ő kérte), azt mondta, h ennek a csajnak simán odavág Andi (az a modell alkatú csaj), nem vette észre, h ezen a fotón én vagyok.:D Nah, hát, erre jött a válaszom, h akkor nem érftem miért akar velem lenni, ha Neki a modell alkatú csajok jönnek be. Ezután kezdte kimagyarázni magát, h megsem nézte jól a fotót, és igaz, h nincs modell alkatom, de az arcom, szemem sokkal szebb, és, h ő velem akar lenni, m h neki társ kell és nem ,disz a polcra, blabla... szinte könyörgött, h adjak neki még egy esélyt. Ti, mit tennétek a heyemben? Mert, van olyan pasi, aki szerint bombázó vagyok... és hiszem is, mert mindenkinek másmilyen csajok jönnek be.
Nem értem, h miért nem ad magának esélyt arra, h egy modell alkatú lánnyal legyen, ezt kérdeztem is Tőle, erre a válasza, hogy nem tudna olyannal mit kezdeni.
:S Mondtam Neki, h nem akarok többé találkozni, ismét könyörgött. Mondtam, h akkor sem. Erre, h ok, többé nem zavar, ígéri, de én akkor is olyan csaj vagyok, aki Neki kell. Mondtam Neki, h akkor úgysem tud majd nélkülem.;)
Gondolom, h most épp azért sem fog írni, h bebizonyitsa, h meglesz nélkülem (oroszlán a horoszkópban, és tényleg olyan).:D De, ha mégis ír, képes megsérteni az ünbecsületét, akkor talán adok Neki még egy esélyt, hadd bizonyitson, h nem gondolta komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!