Milyen szép francia neveket ajánlanátok a születendő fiamnak?
Figyelt kérdés
A férjem francia, én pedig édesanyám révén vagyok magyar, de nekem sincs magyar nevem és a kicsi is kint fog megszületni, ezért nem adunk neki magyar nevet. Nálunk a Théodore és a Marcel a befutó, esetleg tudnátok még nekünk ajánlani? Már csak 3 hetünk van:)2011. nov. 7. 21:44
1/27 anonim válasza:
Franciák vagytok, de nem tudtok szép francia neveket?
5/27 anonim válasza:
Cookie :D
Csak viccelek, bocsi, de rögtön ez a rádiós francia fazon jutott az eszembe :D
6/27 anonim válasza:
Marcel az tetszik. Michel? A vezetéknévvel együtt legyen jó:))
8/27 anonim válasza:
Vincent(szerintem szép név,főleg kiejtve,hogy Vinszant)
Damian
Mathieu
9/27 A kérdező kommentje:
Már rengeteget átnéztünk és nekünk a fent említett nevek tetszenek nagyon, valamint még a Daniel és Benjamin, melyek mindenhol megállják helyüket. Igazából ezek közül is segíthettek dönteni, de feltettem a kérdést, hátha van valakinek egy kedvenc francia neve és tetszene nekem is:)
2011. nov. 7. 22:01
10/27 anonim válasza:
Pijerre!!!!!!!!
Bocsi,Pierre az eredetileg.Amúgy az Etienne se rossz.Város nevet lehet adni a gyereknek?Lehetne akkor Dijon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!