Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti mennyire foglalkoz...

Férfiak! Ti mennyire foglalkoztatok a feleségetek terhességével?

Figyelt kérdés

Kicsit összekaptunk a férjemmel! Én 5 hónapos terhes múltam. Neki a munkája miatt ebben az évben többször volt továbbképzése. Ezek általában 5 napos kurzusok. Elvileg 4-en kötelező ott lenni! Ő már többször volt. Ez nem is zavart, menjen csak. Hozzá kell tenni, a nagy része nem a tanulás, a munka miatt megy, hiszen egy nap 6 órát "hallgatnak"! Ez egy wellness szálloda, összegyűlnek, iszogatnak, meccset néznek stb. Nem is gond ez, ha már ingyen ki tudnak kapcsolódni, hát tegyék. Ő mindig azt mondja,hogy nyűg neki odajárni, de én ismerem már annyira, hogy nyilván nem az!:)

A gond most ott merült fel,hogy az évben az utolsó ilyen továbbképzés az november utolsó hetében lenne, ergo 3 héttel a várható szülésem előtt. Nyilván mondtam neki,hogy azért várjuk meg már meg,hogy hogy leszek a 8. hónapban és ha nem egészen jól, akkor ne hagyjon már itt 5 napra. Ilyenkor általában anyukáméknál alszom,mert félek otthon egyedül. Ott viszont szivacson,mert már nincs meg a régi ágyam, nem tudom akarnék-e egy hétig szivacson aludni 8 hónapos terhesen.

Amióta terhes vagyok nem vártam el tőle semmit. Ő ment kirándulni a cimboráival, több napos legénybúcsún is volt stb. Megértettem,hogy egy férfi máshogy éli meg a terhességet. Nem vagyok olyan típusú, aki elvárja,hogy ha ő nem tud menni, akkor a másik se menjen. Most annyit kértem,hogy nézzük már meg,hogy leszek, és ha nem jól,akkor ne menjen el a továbbképzésre. Ezen el sem gondolkodott, egyből jött,hogy hát ezen fontos lenne,ha ott lenne. Azért az élete nem ezen múlik. Csak jól esett volna,ha magától jut eszébe,hogy nem biztos,hogy el kellene mennie!

Jogosan esett rosszul?

2011. aug. 5. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
30%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 08:08

Hogy te milyen okos vagy! Fú.

Nem mindenki lusta és dagadt, aki alig bír mozogni az utolsó hónapban. Hallottál már arról, hogy fellazulnak az ízületek? Biztos nem, mert akkor nem írnál ekkora butaságokat. A kockának nem csak egy oldala van jó reggelt! És vegyél vissza abból a hatalmas arcodból, ha nem értesz a témához. Szidni a másikat, ahhoz van csak eszed meg a magadfajtáknak.

2011. aug. 8. 14:34
 62/63 anonim ***** válasza:
A terhesség meg tényleg mindenkinél más van akinél 3 hónap után rosszullétekkel, problémákkal jár, van aki meg energikus még az utolsó percben is. Emiatt nem lehet senkit megszidni mert máshogy tűri az egészet ahány nő annyi fajta terhesség. Amúgy meg többen is mondták h mikor fiú gyermekkel voltak terhesek az több rosszullétet okozott.
2011. aug. 8. 17:55
 63/63 anonim válasza:

.... hát, anyuka! Te aztán jól beválasztottál.

Lesz ez még rosszabb is, csak nem lenne törvényszerű. 50/F

2011. aug. 22. 18:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!