Mit szolnál ha párod hazaállítani 1 kutyával vagy 1 macskával h o lesz a benti állat?
A kutyát tuti kivágnám, nem való lakásba!
A macskát meg ha emberhez szokott, elvinném anyukámékhoz, mert egy pici gyerek mellett az sem szerencsés.
Én nagyon szeretem az állatokat, de ha megbeszélés nélkül hozna egyet, nem örülnék. Az persze megint más lenne, ha találna egy kóbor kutyát/macskát, mert elférne, amíg gazdára nem találna. De ha szándékosan venne egy állatot, akkor egy ideig komoly szankciókat vezetnék be. :)
Van hörcsögünk, nyuszink, kutyáink (igen, bent a házban, mert ápolt, egészséges kutyák), jól vannak tartva, de nagy felelősség, és nem utolsó sorban nem kevés pénz..
23:01-es vagyok. Ha már valaki megemlítette, hogy van gyereke. Nekünk is van egy 2 éves picilányunk, na, ő valószínűleg örülne egy újdonsült állatkának, de szerencsére nem tudok róla, hogy szervezkedne az apjával.
Sokkal egészségesebbek az állatok mellett felnőtt gyerekek, példa vagyok jó magam is.
Azt azért leírnám, hogy ha pókfélét, kígyót hozna, azzal együtt lehet kidobnám. :)
"A kutyát tuti kivágnám, nem való lakásba!
A macskát meg ha emberhez szokott, elvinném anyukámékhoz, mert egy pici gyerek mellett az sem szerencsés"
Na az ilyen anyukák gyerekei lesznek asztmásak és vagy 50 dologra allergiásak. Nem bántásból, ez tény. Semmi jóra nem vezet, az, hogy burokban akarod tartani a gyerekedet, de a te dolgod.
Nem állitana vele haza mert tudom i a véleménye erről.
ha mégis hazaállitana megbeszélés nélkül az állat menne vissza ahonnan jött.
lakásban állatot nem tartunk.van 3macskánk és két kutyánk jol elvannak az udvaron.
megkérdezném,hogy oké,de miből etetjük? :)
amúgy van egy cicánk(panelcica),szóval még egy elférne,de a kutyusra már görbe szemmel néznék,mert azt bizony napi háromszor le kell vinni,és nem is érezné jól magát a lakásban.
alapból imádom az állatokat,nem bírnék meglenni a macsekom nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!