Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnál ha párod hazaállít...

Lalu480 kérdése:

Mit szolnál ha párod hazaállítani 1 kutyával vagy 1 macskával h o lesz a benti állat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%

én örülnék,csak a szüleim nem :-)

mindekketn álatbarátok vagyunk szóval nálunk nem lenne gond,régen én is gondoltam rá h. kap tőlem egy cicát,de túl drága az amilyet ő szeretne, most van egy közös nyuszink akit együtt nevelünk

2011. aug. 4. 21:47
 2/34 anonim ***** válasza:
93%
Örülnék neki, imádom az állatokat - tapasztalat szerint ők sem vetnek meg engem :)
2011. aug. 4. 21:48
 3/34 anonim ***** válasza:
22%
Kipaterolnám ,főleg ha nem beszéltük meg.
2011. aug. 4. 21:48
 4/34 anonim ***** válasza:
91%
Eleinte lehet mérges lennék amiért nem beszéltünk meg. Később úgysem tudnék ellenállni a kisállatnak és imádnám.
2011. aug. 4. 21:51
 5/34 anonim ***** válasza:
93%
örülnék:) rossz ember nem lehet!:)
2011. aug. 4. 21:52
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon boldog lennék:)
2011. aug. 4. 21:53
 7/34 anonim ***** válasza:
52%
Hát nagyot néznék... Nem tartom jó ötletnek, hogy lakásban állatot tartsunk, meg nem is volt sose állatom, de úgy volnék vele, hogy egy próbát megér. Még az is lehet, hogy tetszenek a dolog :-) Aztán ha mégse, akkor megbeszélnénk, mi legyen.
2011. aug. 4. 21:56
 8/34 anonim ***** válasza:
82%
Egy kölyökkutyának nem tudnék ellenállni az biztos. De utólag a szemére vetném, hogy nem beszélte meg velem és nem lehettem döntéshozó a kérdésben. A kutyatartás kényes ügy, kinek melyik fajta tetszik, ki fogja sétáltatni, ki vállalja érte a felelősséget, mindketen meg fogjátok szeretni, de kié lesz, ha szétmentek... stb.
2011. aug. 4. 21:58
 9/34 anonim ***** válasza:
42%

Ha macskát hoz, akkor kivágnám, mint macskát sz@rni.

Ha kutyát, ami nem véreb, és nem pincsi, akkor ám legyen.

2011. aug. 4. 21:59
 10/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem örülnék neki, mert nem beszéltük meg. Azért egy állat nagy felelősség, és meg kell beszélni. Én meglepetésnek kaptam a cicánkat, de előtte már volt róla szó, hogy lesz, csak nem találtunk a környéken olyat, amilyet szerettünk volna (whiskas cicát). A párom utazott érte 400 km-t (nekem persze nem szólt), így volt meglepi, ezért persze nem haragudtam, hisz megbeszéltük előtte, hogy készen állunk egy macskára.

De ha minden előzmény nélkül beállítana vele...nem lennék elragadtatva.

2011. aug. 4. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!